Jessica Ginier en Lucile Pothier wonnen de finale van het eerste toernooi van de FFT Padel Tour van het seizoen, de P2000 van 4Padel Kastanjebruin!

Er was niet echt een wedstrijd in deze Bordeaux P2000 finale. De favorieten Ginier en Pothier, die geen set verloren van het toernooi, vervolgden hun nulronde in de Gironde.

Na een eenzijdige eerste ronde kwamen in de tweede ronde de outsiders Mélanie Ros en Marie Lefevre wat meer in de wedstrijd, maar de spelers van Johan Bergeron waren deze zondag simpelweg te sterk.

Ze wonnen in 49 minuten spelen en wonnen deze eerste P2000 van het seizoen, tijdens een toernooi dat ze van start tot finish domineerden. Met dit succes lijken Ginier en Pothier zich al te vestigen als het tweede Franse paar, achter de onverwoestbare Collombon en Godallier, die dat niet waren niet aanwezig in Bordeaux dit weekend.

Merk op dat Lucile Pothier, afgelopen weekend gekroond tijdens de P1000 met Charlotte Soubrié, is dit seizoen ongeslagen op 4Padel Kastanjebruin!

Nu is het tijd voor de herenfinale tussen Blanqué/Maigret en Grué/Raichman:

Xan is een fan van padel. Maar ook rugby! En zijn berichten zijn net zo pittig. Fysieke trainer van meerdere padel, vindt hij atypische posts of behandelt hij actuele onderwerpen. Het geeft je ook enkele tips om je lichaamsbouw voor de padel. Het is duidelijk dat hij zijn aanvallende stijl oplegt zoals op het gebied van padel !