Het was tijdens een interview met Olé en VeinteDiez dat Paquito Navarro terugkeerde naar het paar dat hij vormde met Juan Tello.

Hij legt uit wat hij heeft gemist, waarin hij is geslaagd, maar ook wat hij heeft geleerd van deze vereniging en vertelt over zijn nieuwe project met Chingotto.

Het einde van het Paquito / Tello-paar

Het ergste wat ons kon overkomen was het toernooi in Mexico winnen. Ik dacht dat als we daar zouden komen, met zo weinig tijd aan de rechterkant en zonder al te veel trainingen samen, met een goed voorseizoen, we veel zouden bereiken.

Ik wist dat als ik van kant wisselde, ik geen betere partner kon hebben dan Tello. De gevoelens bij de start waren helemaal niet slecht, maar toen in het eerste toernooi voelden we ons niet op ons gemak en het verlies tegen Gonzalo Rubio en Javi Ruiz deed ons het vertrouwen verliezen.

Daarna werden we verslagen door Maxi Sánchez en Lucas Campagnolo, twee spelers die het je op elk moment moeilijk kunnen maken. Dit ondermijnde het project een beetje.

In La Rioja speelden we op het snelste circuit van het circuit tegen twee jongens als Libaak en Augsburger. We konden ons nooit op ons gemak voelen. Voordat we lager vielen, bespraken we en besloten we om samen naar een oplossing te zoeken. Zo is het beter, ik heb tenminste ontdekt wat mijn echte kant is (lacht).

Een zuiver geweten

Sportief gezien was het een zeer slechte start. Het ging niet zoals we hoopten. Maar we kunnen gerust zijn. We hebben een zeer moedige weddenschap gesloten. "El Gato" Tello is een geweldige kerel en we wilden dat het werkte, maar dat lukte niet.

Het is voor 99% mijn schuld omdat ik me niet aan de rechterkant heb aangepast. We hadden gelijk toen we het probeerden, want we zagen dat we een heel gevaarlijk paar konden zijn en dat we weer goed konden spelen met een 'klassieke' rechtshandige speler. Bij ons ging het niet zo goed, maar ik ben blij dat ik het geprobeerd heb.

Van kant wisselen met Juan Tello

Dit gaf ons een mogelijkheid die we nog niet eerder waren gepasseerd: die van het wisselen van kant. Helaas realiseerden we ons al snel dat we geen van beiden gemaakt waren om rechts te spelen.

Overeenkomsten tussen Di Nenno en Chingotto?

Ze komen het dichtst in de buurt op het circuit: een super solide verdediging, een onverzadigbare wil, altijd werkend voor zijn teamgenoot en met een super spirit. Ze doen dit onzichtbare werk dat belangrijker is dan het lijkt.

Nu waardeer ik het veel meer. Het is net als de verdedigende middenvelder in het voetbal. Fede doet het perfect en ik heb elke dag de kans om een ​​leuke tijd met hem te hebben. Ik had dat delen van vertrouwen en vreugde nodig om mijn spel terug te krijgen, dus ik zal hem altijd eeuwig dankbaar zijn voor zijn vertrouwen.

Verwachtingen voor dit einde van het seizoen met Chingotto

Chingo is momenteel op zijn best. Ik zou hem graag dat extra beetje toernooi-ervaring kunnen geven, zodat hij zo hoog mogelijk kan komen. Het doel was om mijn spel te vinden. Nu stellen we geen grenzen.

Hieronder vindt u het volledige interview van Paquito Navarro gemaakt door VeinteDiez:

Eleonore Coulibaly

Wat een genot om journalist te zijn midden in de padel, een aantrekkelijke groeiende sport. Ik hoop dat u geniet van de aangeboden inhoud. Tot binnenkort wellicht op de piste!