Verwacht respectievelijk bij Pablo Cardona en Martin Di NennoPaquito Navarro en Juan LeBron maakten beiden op Instagram het einde van hun vereniging bekend. De twee spelers, die vrienden in het leven zijn, zullen tijdens deze etappe samen niet hetzelfde succes hebben gehad als in 2019, maar lijken dat niet zo erg te vinden. De Instagram-publicaties van de twee mannen zijn inderdaad nogal warm.

"Dankjewel @juanlebronc voor deze korte maar intense reis. Het ging niet zoals we hadden gehoopt, maar het is altijd een voorrecht en een eer om aan jouw kant van de baan te staan. En nog meer omdat je een goede vriend bent. Je zult altijd een plekje in mijn hart hebben, want als ik met pensioen ga, zal ik zeggen dat ik samen met jou in 2019 mijn kinderdroom heb waargemaakt. Ik ben jou, je familie en je team eeuwig dankbaar die ons altijd hebben gesteund!

Ik wens je veel succes met je nieuwe project, kleine wolf.

Dank ook aan jou @rodri_ovid voor het begeleiden van ons op deze reis. We hebben het je niet gemakkelijk gemaakt, maar ik hoop dat je net als wij genoten hebt van mooie tijden.

We zullen proberen afscheid te nemen van dit team zoals het hoort in Malaga. Bedankt aan iedereen die ons onvoorwaardelijk heeft gesteund.'

“Pacorro” mijn vriend… deze keer kon het niet gebeuren zoals we wilden! Bedankt dat je de uitdaging bent aangegaan en alles hebt gegeven. Ik ben je dankbaar voor de maanden die we samen hebben doorgebracht en voor de leuke tijden die we op en naast het veld hebben gehad! Ik ben er trots op dat we samen de vlag van Andalusië over de hele wereld hebben gedragen.

Bedankt aan het hele team, aan de familie... die deel uitmaakten van dit avontuur en ons gedurende deze periode vergezelden. Ik wens je heel veel succes met je nieuwe project, je bent echt geweldig!

Laten we samen genieten van deze laatste dans in Malaga!”

Je hebt het begrepen, de twee mannen willen nu op de mooiste manier afscheid nemen op Malaga P1. Het belooft heet te worden vanaf de zestiende ronde, met een clash tegen Salva Oria en Nacho Sager!

Xan is een fan van padel. Maar ook rugby! En zijn berichten zijn net zo pittig. Fysieke trainer van meerdere padel, vindt hij atypische posts of behandelt hij actuele onderwerpen. Het geeft je ook enkele tips om je lichaamsbouw voor de padel. Het is duidelijk dat hij zijn aanvallende stijl oplegt zoals op het gebied van padel !