Sanyo Gutierrez sprak bij de microfoon van Padel Magazine tijd om met ons te praten over zijn sportieve doelen. De "Mago de San Luis" neemt geen blad voor de mond en is van plan om het beste van zichzelf te geven om dit seizoen zoveel mogelijk titels te winnen. Finalisten op het laatst WPT Cascais, de Argentijn en zijn partner zullen alles geven om de titel in Stockholm te winnen.

“Laat mijn sportcarrière zo lang mogelijk duren”

"Het is waar dat dit deel van de wereld ons een goed gevoel geeft. Vorig jaar wonnen we de Malmö Open. Dit jaar zijn we als winnaar uit de bus gekomen in Kopenhagen. Vandaag voelen we ons op ons gemak. Voor mij had Agustin een geweldige game. We zijn erin geslaagd om gefocust te blijven en we hebben een goede tactiek geïmplementeerd om onze rivalen te verslaan. '

Gezien de steeds jongere gemiddelde leeftijd en het hectische tempo dat de spelers momenteel met één toernooi per week doormaken, wilden we weten hoe de Argentijn zich fysiek voelde.

"Fysiek voel ik me goed en ik zal voor mezelf blijven zorgen om mijn sportcarrière zo lang mogelijk te laten duren."

“We komen hier voor de titel”

“Ik ga niet tegen je liegen, met het seizoen dat we op dit moment hebben, kan ik je niet vertellen dat we komen met het doel om te verbeteren […]. Dit was waar in het begin van onze samenwerking met Agustin, maar vandaag is het anders en we willen de titel winnen in elk toernooi dat we spelen.

“Ik voel dat Agustin erg blij is en als hij zo is, is het gevaarlijk voor onze tegenstanders (lacht). Ik zie hem vooral heel gefocust en heel volwassen met het verlangen om vooruit te komen en dat is het belangrijkste.”

Vanavond treft het Argentijnse duo in de kwartfinales een revanchistisch paar bestaande uit Fernando Belasteguin en Arturo Coello.

Vind nu hieronder dit interview in het Spaans:

Sébastien Carrasco

Fan van padel en van Spaanse oorsprong, de padel stroomt door mijn aderen. Heel blij om mijn passie met u te delen via de wereldreferentie van padel : Padel Magazine.