Sanyo en Paquito spelen in 2024 samen, dit keer is het officieel. En het moet gezegd worden: voor één keer klopten de geruchten en waren ze snel.

Om deze associatie bekend te maken, schreef de Argentijn een woord vol emotie om zijn gemoedstoestand te beschrijven, wat hij van Paquito vindt en de moraal van het verhaal.

We willen dat dit verhaal mooi wordt, omdat het zo goed begint. Niet veel fans geloven in een comeback van Sanyo. Weinigen denken dat Paquito en Sanyo de hoofdrollen kunnen spelen in deze eerste echte jaarversie Premier Padel.

En het einde van Sanyo's seizoen spreekt niet in zijn voordeel. Fans zijn zelfs van mening dat Paquito geen goede transferperiode heeft vóór de start van het seizoen in februari/maart

Sanyo, een bijzonder gevoelige speler, beschrijft deze associatie in zijn eigen woorden:

“Op een dag werd mij tijdens een interview gevraagd met wie ik niet meer zou spelen en ik antwoordde nooit meer met Paquito Navarro, omdat we gedurende de twee jaar die we samen op het veld doorbrachten anders dachten en dat zorgde voor verschillen. Conflicten.

Dit jaar zei hij, terwijl hij koffie dronk met een vriend, ‘om je beste versie te onthullen, moet je spelen met iemand die qua karakter het meest op jou lijkt.’ Ik dacht meteen aan Paquito.

Vandaag wil ik jullie aankondigen dat we in 2024 weer bij elkaar komen en ik ben hem heel blij en dankbaar dat hij mij deze kans heeft gegeven en in mij is blijven geloven, bijna op 40-jarige leeftijd. Ik beloof dat ik fysiek hard zal werken. Mentaal kalm, wat duidelijk mijn zwakke punt is. Eén van mijn wensen voor 2024 is om in dit team van begin tot eind te strijden. Laat de banken maar klaarstaan, want we gaan veel speelruimte bieden, Paquito.

Moraal van het verhaal: ZEG NOOIT NOOIT.”

Franck Binisti

Franck Binisti ontdekt de padel in de Club des Pyramides in 2009 in de regio Parijs. Sinds padel maakt deel uit van zijn leven. Je ziet hem vaak op tournee door Frankrijk om de grote evenementen van te verslaan padel français.