De Covid heeft het moeilijk gemaakt om topspelers te trainen, maar sommige spelers vinden het leuk Jeremy Scatena hebben enkele tips gevonden. Dat van wegrennen was om zich bij zijn vriend te voegen Nallé Grinda in het zuidoosten van Bahamas, waar de Covid niet echt bestaat. Ontmoeting met de twee Fransen.

"De omgeving is idyllisch"

'We zijn hier op het eiland Turks- en Caicoseilanden bij de Bahama's. We hebben een cursus gebouwd padel. Ik ben zelf een vastgoedontwikkelaar, dus ik bouw hier rond de gezinswoning. Het is een idyllische omgeving, vooral in deze moeilijke tijd over de hele wereld, aangezien er hier maar heel weinig Covids zijn. We kunnen dus zonder problemen naar toernooien gaan.

We gaan binnen twee maanden een tweede land bouwen. Hierdoor kunnen we meerdere spelers uitnodigen om in moeilijke tijden te trainen ”, uitgelegd Nalle Grinda.

nallé training grinda jeremy scatena bahamas island backhand volley

Scat: "Ik heb 9 kilo spiermassa gewonnen"

“Ik train elke dag fysiek, ik doe veel aan krachttraining Ik ben 10 kg aangekomen in 60 dagen inclusief 9 kg spieren. Ik doe cardiotraining op het strand en een paar manden padel elke dag," drukt degene uit die indruk op ons heeft gemaakt op de WPT vorig seizoen.

"Jeremy traint hier meestal fysiek. Er zijn niet per se spelers van zeer hoog niveau. Maar er zijn spelers van goed niveau Miami, het is een vlucht van 1u15, dus het is vrij gemakkelijk om er te komen,”Bevestigt Nalle

“Ik ben erg blij om te hebben wegrennen gedurende enige tijd. Jeremy is hier twee maanden. Hierdoor kan hij toernooien spelen in Miami. We trainen en denken erover om volgende week nog een toernooi in Miami te doen. "

Het nieuwe Franse paar won vorige week het eerste Open Miami Bullpadel beker au Ritz Carlton in Key Biscayne.

Nallé Grinda, van het verliezen van zijn been tot het winnen van een toernooi padel

“Ik ben erg blij om terug te zijn na deze zware blessure. Ik verloor bijna mijn been bij een bootongeluk (we zullen je de foto's besparen). Ik heb veel tijd doorgebracht in revalidatie. Ik ben 12 kilo aangekomen tussen de ontsteking en het gebrek aan activiteit, " vertelt de overlevende Nallé.

 “Maar het werk heeft me teruggebracht op mijn gewicht van 15 jaar geleden. Het stelde me in staat om mijn eetgewoonten te veranderen, en ook om veel snelheid te herstellen. "

Scat / Grinda op het Franse circuit: een reële optie

“We spraken lachend over samenwerken gezien het niveau dat we hebben bereikt. Als hij geen goede partner had voor de Franse kampioenschappen, Ik zou met hem kunnen spelen."

“Ik kom uit mijn lange pensionering, want het is sinds 2010 dat ik niet echt in Frankrijk heb gespeeld, maar we zouden de complicaties moeten zien die dit ons zou kunnen geven op het niveau van alle kwalificatiefasen. Maar hoe dan ook, waarom niet, het zou kunnen zijn een leuke uitdaging" Nallé vertelt het ons.

Nallé grinda jérémy scatena gestolen

Scatena, een onzekere toekomst

"Ik weet niet wat ik volgend jaar ga doen, de APT of de WPT, niets is ondertekend of beslist. Dit laagseizoen is erg angstaanjagend omdat ik geen partner heb voor het internationale circuit of voor Frankrijk. "

“Maar zoals altijd in mijn professionele carrière als padel, pas als ik weer bij de muur ben, gebeuren de beste dingen met mij. Vandaag wordt er niets gedaan, maar als het geluk me toelacht - en ik denk dat dat zal gebeuren - 2021 wordt een geweldig jaar. '

Lorenzo Lecci López

Aan zijn namen kunnen we zijn Spaanse en Italiaanse afkomst raden. Lorenzo is een meertalige gepassioneerd door sport: journalistiek door roeping en evenementen door aanbidding zijn zijn twee benen. De ambitie is om de grootste sportevenementen (Olympische Spelen en WK) te verslaan. Hij is geïnteresseerd in de situatie van padel in Frankrijk, en biedt perspectief voor optimale ontwikkeling.