Trots. Dit is de gemoedstoestand van onze kapiteins die vooruitlopen op de seniorenwerelden + die in maart 2022 in Las Vegas zullen plaatsvinden, en die hun gevoelens met ons delen.

Line Meites: "We zullen ons best doen om kans te maken op de werelden"

"Trots! Wat een weg afgelegd in 6 jaar! Wat een emoties heb ik ervaren en gevoeld dankzij deze prachtige sport (ze waren niet altijd positief, maar hebben me allemaal dingen gebracht en dingen geleerd)! Vandaag heb ik het geluk en de eer dat ik ben benaderd door de FFT, om de 1e coach en aanvoerder te zijn van het senioren + damesteam!

Trots om de blauw-wit-rode trui weer te dragen. Trots om de kleuren van Frankrijk te mogen verdedigen. Trots dat ik de kans heb gekregen om een ​​geweldig Frans team op te bouwen en te leiden, en om samen te vechten om zo ver mogelijk te komen. De weg belooft moeilijk te worden. Aangezien Frankrijk nog nooit heeft deelgenomen aan internationale kampioenschappen, zullen we een kwalificatiefase moeten doorlopen.

We zullen ons best doen om de kans te hebben om aanwezig te zijn op de wereldkampioenschappen die in het voorjaar van 2022 in Las Vegas staan ​​gepland. Vanaf nu zullen we moeten nadenken over de selectie... 8 spelers worden voorgeselecteerd (de FFT heeft de laatste woord op de voorgestelde lijst) onder vele, vele kanshebbers ...
De klus begint! Vamos” 

JT Peyrou: 'Ik riskeer de twee wisselspelers in de hoogste categorieën'

”Midden september kreeg ik een telefoontje van Arnaud di Pasquale die mij de opdracht gaf om aanvoerder te zijn van de EDF senioren + tijdens de senioren wereldkampioenschappen die aanvankelijk in oktober in Las Vegas zouden plaatsvinden en uiteindelijk in maart worden verschoven. 

Ik ben zeer vereerd, zeer trots, en daarom heb ik deze missie aanvaard, wat een beetje speciaal is, aangezien ik in feite een kapitein-speler zal zijn. Ik zal, met de FFT, het senior + team vormen dat bestaat uit 10 spelers + 2 wisselspelers voor mannen, die ik riskeer te nemen uit de hoogste categorieën, om toch de mogelijkheid te hebben om ze in de categorieën te laten spelen lager in geval van blessures .

Ik was een speler van het seniorenteam van Frankrijk bij Marbella op de Europese Kampioenschappen, Ik heb 10 geweldige dagen doorgebracht. En om de kans te krijgen om dit soort emoties nog steeds te kunnen beleven, accepteerde ik onvermijdelijk.

We wachten met ongeduld op de FIP, die binnenkort de data zal communiceren van de kwalificaties die Frankrijk zal moeten doorlopen om aan deze werelden te kunnen deelnemen. Mijn doel is om het best mogelijke team te bouwen. Ik ga de spelers bellen die waarschijnlijk bij het team zullen komen, om hun gevoelens te zien en proberen ervoor te zorgen dat we allemaal in dezelfde richting schieten, om iets van deze wereldkampioenschappen te krijgen, en waarom geen mooie medaille. “

Gepassioneerd door voetbal, ontdekte ik de padel in 2019. Sindsdien is het zo gek geweest op deze sport dat ik mijn favoriete sport heb opgegeven.