De Spaanse materiaalleverancier Starvie heeft besloten om haar samenwerking met Javier Garrido (gerangschikt op nummer 20 in de WPT-ranglijst) voor drie extra jaren (2025).

De speler uit Cordoba kwam in 2010 bij het StarVie-team toen hij nog maar 10 jaar oud was. Sindsdien, en na meer dan een decennium bij het merk, is hij een van de meest veelbelovende spelers in het professionele circuit geworden.

Ondanks zijn jonge leeftijd won Javi zes Spaanse kampioenstitels in verschillende categorieën, werd hij twee keer wereldkampioen met het Spaanse nationale team en werd hij zeven keer kampioen van Andalusië. Hij won ook twee WPT Challengers tijdens het seizoen 2021.”Ik ben erg blij om met StarVie door te gaan, in ieder geval tot 2025. Ik voel me hier thuis sinds ik in 2010 bij het merk kwam en ik ben erg trots om al zoveel jaren bij haar te zijn', zei de speler.

Voor Garrido, onderdeel van een referentiemerk in de wereld van padel is een grote voldoening en een grote vreugde. “Dankzij Jorge en alle mensen die me in deze familie hebben laten voortbestaan, zal ik het met veel werk en opofferingen aan hen teruggeven”, besluit de Córdoba-speler.

Wat ten slotte de verlenging van dit contract betreft, Jorge Gomez de la Vega, algemeen directeur van het Spaanse merk merkt op dat “Javi maakt deel uit van een generatie spelers die de toekomst van de padel. We willen 100% op hem, op zijn toekomst en zijn project wedden, en we hopen dat deze unie, die 12 jaar heeft geduurd, nog vele jaren zal voortduren.'.

Nasser Hoverini

Gepassioneerd door voetbal, ontdekte ik de padel in 2019. Sindsdien is het zo gek geweest op deze sport dat ik mijn favoriete sport heb opgegeven.