De aankondiging verraste de planeet padel vanmorgen: Stupa heeft besloten de samenwerking met Alex Ruiz . te beëindigen. De Argentijn legt uit aan Padel Magazine de redenen die hem ertoe hebben gebracht deze beslissing te nemen.

Een ongemak op de baan

Padel Magazine : Wat waren de redenen voor deze beslissing?

Franco Stupaczuk: “Ik voelde me ongemakkelijk op de baan, ik had geen plezier zoals vorig jaar en ik was mezelf niet."

Padel Magazine : Alex beschouwt jou als de beste partner uit zijn carrière, hoe voel jij je daarbij?

Franco Stupaczuk: "Ik voel me heel goed en heel blij om te weten dat we ons heel goed aan elkaar hebben aangepast, ik denk ook dat hij qua chemie mijn beste partner was, maar dat onze cyclus voorbij was.

Het is mijn keuze

Padel Magazine : Denk je dat je met een sterkere speler meer finales kunt halen?

Franco Stupaczuk: "Ik kan niet weten, wat ik... Ik kan bevestigen dat ik in mezelf en mijn spel geloof en mijn best zal doen om met elke partner meer finales te bereiken."

Padel Magazine : Is het jouw beslissing of heeft een andere speler je gevraagd om met je te spelen?

Franco Stupaczuk: "De beslissing was aan mij, ik had het gevoel dat we niet meer het beste uit elkaar konden halen."

vervorm mijn spel

Padel Magazine : Welke elementen van het spel van Alex brachten je ertoe om te zeggen dat er ongemak is op het veld?

Franco Stupaczuk: “Misschien tijd en slijtage van zoveel toernooien en reizen. Soms voelt het alsof de cyclus ten einde loopt. Het was vandaag tijd voor verandering, zodat we allebei blijven groeien als spelers.”

Padel Magazine : Denk je dat het feit dat Alex zo agressief is, ertoe heeft geleid dat je een voorzichtiger speler bent geworden? Denk je dat je rol in deze binominale je spel heeft vervormd?

Franco Stupaczuk : "Ja misschien, ik ben een conservatievere speler geworden die defensiever speelt, maar zoals ik altijd zeg, pas je aan elke partner aan en zoek naar het beste voor het paar."

Stupa heeft ons op dit moment nog niet kunnen vertellen met wie hij komend seizoen gaat spelen, maar dat laat hij de komende dagen weten!

Vind het interview van Alex Ruiz en Franco Stupaczuk uitgevoerd door ons tijdens de Qatar Major.

Uit zijn namen kunnen we zijn Spaanse en Italiaanse afkomst raden. Lorenzo is een meertalige gepassioneerd door sport: journalistiek door roeping en evenementen door aanbidding zijn zijn twee benen. Hij is de internationale heer van Padel Magazine. Je ziet het vaak op de verschillende internationale wedstrijden, maar ook op de grote Franse evenementen. @eyeofpadel op Instagram om zijn beste foto's te zien van padel !