Thierry Omeyer, van Team Rood Julien Seurin gaf ons een paar minuten om ons te vertellen over de gebeurtenis van de Betclic Remontada Padel.

Liefhebber van racketsporten

Ik ontdekte het padel een paar jaar geleden, nadat ik vier jaar geleden mijn carrière als profhandbalspeler had stopgezet. Ik zag deze sport voor het eerst op sociale netwerken, ik kreeg de kans om het te proberen en ik vond het al snel leuk. Ik had als kind al een beetje getennist, ik ben echt een fan van rackets, maar vooral fan van padel.

Speel om padel, aan de voet van de Eiffeltoren

De omgeving is super mooi, aan de voet van de Eiffeltoren is het echt heel leuk! Ik heb de eerste wedstrijd gezien samen met mijn coach Julien Seurin. Het was dichtbij met een paar mooie hechtingen. Dit is echt het belang van padel : snel plezier maken en plezier op het veld!

Lea Deutsch

Gepassioneerd over Padel sinds 2018 met talloze ervaringen op het gebied van communicatie en contentcreatie, wil ik mijn passie met u delen via mijn geschriften.