Het team Varlion tekent een van de grootste prospects in de padel Frans in de persoon van Thomas Leygue.

De 21-jarige voegt zich daarom bij het Varlion Pro Team als vierde beste speler van zijn land en als Frans international. Hij arriveert met de wil om alles te geven in dit jaar 2022. Zijn doel? Behaal de eerste plaats als Franse speler en speel een grote rol op de professionele circuits.

"Ik ben erg blij om dit project te starten, de komst bij Varlion betekent voor mij een kwalitatieve sprong in elke zin van het woord en ik ben des te enthousiaster omdat het een merk is dat ik al vele jaren ken. Ze zetten veel in op jong talent en daar hou ik van "zei Thomas toen hem werd gevraagd naar zijn komst bij het merk.

Doelstelling: de Franse nummer 1 worden


Thomas Leygue heeft al de kans gehad om de kleuren van zijn land te dragen, en in het bijzonder tijdens het laatste WK in Qatar. Het is duidelijk dat voor 2022 het Franse team een ​​prioriteit voor hem blijft. Hij kondigde ook aan: Ik wil in zoveel mogelijk toernooien spelen, me voor zoveel mogelijk kwalificeren en waarom niet in de top 100 van de wereld staan. Ik wil graag deel blijven uitmaken van het Franse team en ik zal hard werken om te proberen de nummer 1 in Frankrijk te worden“. Sterke woorden, die resoneren als noten vol ambities voor de jonge Franse speler.

thomas leygue varlion 4

Het pala kiezen, een moeilijke stap


Over de nieuwe Varlion-collectie zegt hij dat het voor hem moeilijk was om te beslissen met welk pala hij ging spelen, maar hij is blij met zijn nieuwe racket. Het is met de nieuwe Maxima Summum Prisma dat het nu zal evolueren: “Ik heb verschillende rackets geprobeerd en ik had problemen omdat ze allemaal uitstekende eigenschappen hebben. Ik heb uiteindelijk gekozen voor de Maxima Summum Prisma omdat het me meer controle geeft zonder kracht op te offeren en beter beheer van de "bullet exit". Bovendien helpt het feit dat het handvat langer is dan bij de anderen me om het racket beter te sturen.“. Een fijne en nauwkeurige analyse, waardoor we zijn keuze beter kunnen begrijpen.

Varlion's mening over het ondertekenen van Thomas


Op zijn beurt Felix Regalia (CEO en oprichter van Varlion) over de jonge Fransman: “Thomas is de toekomst van padel Frans. Hij volgt de juiste stappen om het hoogste competitieniveau in deze sport te bereiken. We vertrouwen hem, we zullen hem steunen in zijn carrière en ik weet zeker dat we samen geweldige momenten zullen beleven.'.
Een bericht vol optimisme dat alleen maar positieve dingen suggereert in deze samenwerking tussen Varlion en Thomas Leygue.

Nasser Hoverini

Gepassioneerd door voetbal, ontdekte ik de padel in 2019. Sindsdien is het zo gek geweest op deze sport dat ik mijn favoriete sport heb opgegeven.