Ontmoeting met de 2269e speler op de ranglijst van padel van de FFT, Thomas Lhomme, die zal deelnemen aan de volgende Ninja Warrior-show, uitgezonden op 28 januari op TF1.

De Jura is al blij dat ze door de selecties is gekomen voor de show, die niet werd gewonnen:

"Van de 10 mensen die zich aanmelden voor Ninja Warrior, worden er slechts 000 aangenomen en voltooien ze de cursus, en ik had het geluk een van die 200 te zijn! Mijn familie noemt me de Jura Ninja (lacht).”

En op de vraag of de padel hielp hem, dit is wat Thomas antwoordt:

Op cardio-niveau, de padel kan helpen. Aan de andere kant, geconfronteerd met de beproevingen van Ninja Warrior, zijn we alleen. Je kunt alleen op jezelf vertrouwen. We hebben geen partner die ons kan komen helpen en op wie we kunnen vertrouwen.

Maar meer in het algemeen hebben racketsporten me veel geholpen, aangezien ik ook tennis speel, ik sta op de 15/3e plaats. Qua uithoudingsvermogen, de kracht van de grip, vind ik het een pluspunt. Bij padel, we moeten ook een heel stevige pols hebben. En op sommige Ninja Warrior-evenementen kan het een pluspunt zijn en het is hoe dan ook een goede training.

Le padel dwingt je om je te concentreren op een doel, om snel na te denken. En op Ninja Warrior hebben we geen tijd om uit te stellen, we moeten ook snel nadenken en soms een strategie bedenken om obstakels te overwinnen."

Licentie voor Esprit Padel Lyon, degene die 22 toernooien heeft voltooid padel vorig seizoen heeft natuurlijk een paar doelen in deze sport:

"Bij padel, Ik heb als doel om snel de top 1000 te halen. Ik was afgelopen december 3027 en vandaag ben ik 2269e. De par 3 is mijn favoriete slag en ook hier kunnen we zeggen dat de kracht van de smashes me op de baan goed van pas kwam!”

zichtbaar padel en Ninja Warrior goed samen lijken te gaan, we zullen Thomas eind januari op de voet volgen!

Xan is een fan van padel. Maar ook rugby! En zijn berichten zijn net zo pittig. Fysieke trainer van meerdere padel, vindt hij atypische posts of behandelt hij actuele onderwerpen. Het geeft je ook enkele tips om je lichaamsbouw voor de padel. Het is duidelijk dat hij zijn aanvallende stijl oplegt zoals op het gebied van padel !