Focus vandaag op Tom Pandora, de auteur van het nummer “Joue la comme Galán”, die besloot de zijne uit te brengen YouTube-kanaal met dezelfde naam.

Fan van Galán

Mijn passie voor padel was de katalysator voor dit nieuwe avontuur dat ik Play it like Galán noemde. Als fan van Ale Galán kon ik geen betere vinden. Het was voor mij (en de padel uiteraard) een onuitputtelijke bron van inspiratie om nieuwe sportieve uitdagingen aan te gaan na een moeilijke periode in mijn leven.

Speel het alsof Galán niet alleen een YouTube-kanaal is padel. Ik zou graag een onderdompeling willen bieden in de reis van een amateurspeler op zoek naar verbetering, die niet de mogelijkheid heeft om in Spanje te gaan trainen. Het idee is om te laten zien hoe Mr. Iedereen die liefheeft padel kan verbeteren met wat hij tot zijn beschikking heeft. Ik heb ervoor gekozen om dit avontuur op een onderhoudende, creatieve en vooral authentieke manier te delen. Als creatief persoon schrijf ik romans, maak ik muziek en video's, dat wilde ik allemaal graag op dit kanaal plaatsen.

Verschillende maten

In dit avontuur wil ik verschillende dimensies van de wereld verkennen padel :

  • Geïnspireerde training: Met sessies onder leiding van de eminente coaches Moises Benavente Miana en Marcos Lopez breng ik de Spaanse geest in mijn training en deel ik de geheimen die de prestaties van gerenommeerde spelers als Juan Lebron, Stupa en Di Nenno hebben gevormd.
  • Kracht en prestaties: Ik duik in het belang van voeding in de progressie naar padel, met praktisch advies om een ​​lichaam in topvorm te houden en klaar om te presteren.
  • Toernooivlogs: van spannende momenten van P250- en P500-toernooien tot meer informele P100- of gemengde evenementen met vrienden, mijn partner en andere spelpartners. Elke video legt de essentie van het spel en de kameraadschap vast.
  • Creativiteit in actie : Ik ben een creatief kunstenaar en elke video is een uniek verhalend werk, waarbij originele muziek (voor elke video zal ik muziek maken die vervolgens beschikbaar zal zijn op alle streamingplatforms), meeslepend schrijven en filmisch perspectief samensmelten. Uiteraard altijd met een vleugje gezelligheid.

Verschillende doelstellingen

De overige doelstellingen van de keten in volledige transparantie. : 

  • Adidas Padel : Ik hoop via dit kanaal voldoende mensen te kunnen bereiken om een ​​partnerschap met hen aan te gaan. Ik weet dat mijn niveau als atleet mij dat niet toestaat, omdat ik nooit een prof zal worden – en dat is niet het doel – maar ik hoop dat de zender mij kan helpen dit doel te bereiken.
  • 1 VS 1 met Ale Galán: Het gekste, maar ook het coolste doel van dit kanaal is om opnieuw genoeg mensen te bereiken zodat ik ooit één op één met Ale Galán kan spelen. Laten we niet proberen hem te verslaan, laten we serieus zijn, maar om een ​​geweldige tijd te hebben.

Mijn doel met Play it like Galán gaat verder dan het delen van een eenvoudige sportieve reis. Ik wil laten zien hoe fans van padel kan professioneel worden terwijl hij in Frankrijk blijft. Het is een persoonlijke en authentieke verkenning van de passie en vastberadenheid die nodig is om voortdurend te verbeteren.

Laat fans zichzelf identificeren

Ik had nooit gedacht dat ik er een YouTube-kanaal op zou maken padel. Op muziek, video, komedie oké maar door padel Neen. Niemand zijn in de wereld van padel, Ik zag het punt niet. Maar het was tijdens een gesprek met vrienden van padel, de gebroeders Demidoff, die ik enorm waardeer, dat het mij opviel dat er niet veel Franse inhoud op de padel amateur. Dat mensen als Julien Seurin, Man Vives of zelfs Léo Poulain inhoud aanboden, maar in een dimensie die ontoegankelijk is voor amateurs zoals wij, waardoor we ons niet kunnen identificeren. Zij zijn degenen die mij ertoe hebben aangezet dit kanaal te lanceren.

Zijn zoon als inspiratiebron

Als creatieveling heb ik veel ideeën in mijn hoofd, maar ik moet meestal met mezelf redeneren. Voor de eerste video was ik van plan inhoud te maken zoals we die in de wereld van YouTube gewend zijn padel. Omdat ik helemaal alleen was om te fotograferen, filmen en de video's te laten zien, moest ik software doen. Maar het druiste in tegen mijn creatieve kant.

Toen ik thuiskwam van mijn werk, in de auto met mijn zoontje van negen maanden naast me, speelde ik muziek, het was muziek uit de film Space Jam. Mijn kleintje begon met zijn armen te zwaaien. Ik keek hem aan en zei: 'Kijk, papa zal het zo doen als hij op het veld komt. World Padel Tour om met Galantico te spelen”. Ik simuleerde het betreden van het veld door het publiek te begroeten enz. Op dat moment begreep ik dat ik voor mijn video’s deze kant op moest.

De intro van mijn eerste video was klaar. En de rest vloeide natuurlijk.

Ale overwonnen

In mijn omgeving van padel, verschillende mensen brengen de tekst naar mij toe, het is echt geweldig om dit enthousiasme rond mijn delirium op de website te zien padel en Galán. Iedereen noemt mij Galán. Bovendien hoorde ik van de zus van Ale Galán, Alba, dat hij de video en het nummer had gezien. Volgens hem vond hij de muziek erg cool en de video geweldig. 

Maar aangezien hij niet rechtstreeks bij mij is teruggekomen, zie ik dat ik nog veel werk te doen heb op het gebied van bekendheid voordat Ale serieus genomen moet worden. In zijn ogen, met deze clip (wetende dat ik op mijn nulniveau zat). padel), Ik ben gewoon een fan (een beetje een nerd) die plezier maakt. En de dag dat ik een één-op-één met hem doe met sponsoring van Adidas zal een enorme beloning zijn, maar vooral een maximaal plezier.

Fotocredits: Maurice Fotografie.

Xan is een fan van padel. Maar ook rugby! En zijn berichten zijn net zo pittig. Fysieke trainer van meerdere padel, vindt hij atypische posts of behandelt hij actuele onderwerpen. Het geeft je ook enkele tips om je lichaamsbouw voor de padel. Het is duidelijk dat hij zijn aanvallende stijl oplegt zoals op het gebied van padel !