Dylan Guichard en Bastien Blanqué hebben besloten hun vereniging te beëindigen na ruim een ​​jaar samen. Een vereniging die de vele fans in vervoering zal hebben gebracht met positieve resultaten, soms bijna een prestatie, zoals tijdens de Mexico P1 tegen Tino Libaak en Leo Augsburger. De jongste resultaten zijn echter zeker doorslaggevend geweest bij deze besluitvorming, vooral bij de besluitvorming deze zware nederlaag in de 2e ronde van previa tegen Aitor Garcia en Miguel Angel Sorbe.

blangué guichard

Deze scheiding komt duidelijk van de jongste speler, Dylan Guichard. Bastien Blanqué heeft nog niet gecommuniceerd op zijn sociale netwerken:

“Na 1 jaar bij Bastien Blanqué heb ik besloten om ons avontuur samen te beëindigen. Het is duidelijk dat ik graag beter had willen eindigen dan deze P1 in Malaga, niet zoals we konden doen.

Het is nooit gemakkelijk om dit soort posten te doen, het was de belangrijkste periode van mijn jonge carrière, en ik zal je altijd dankbaar zijn, mijn Bast.

Je gaf me deze kans, je gaf me je ervaring, ik heb veel geleerd en ben samen met jou vooruitgegaan, dus bedankt daarvoor!

Ik wens je het beste in je toekomstige project. Ik kom dit jaar samen, volwassen en met een vriend uit.

Wat mij betreft denk ik dat ik de truc heb gedaan, het plezier op het veld was niet meer hetzelfde, ik moet andere dingen ontdekken.

Het seizoen is nog lang.”

Franck Binisti

Franck Binisti ontdekt de padel in de Club des Pyramides in 2009 in de regio Parijs. Sinds padel maakt deel uit van zijn leven. Je ziet hem vaak op tournee door Frankrijk om de grote evenementen van te verslaan padel français.