Coki Nieto en Martin Di Nenno hebben deze zaterdag geen nieuwe prestatie neergezet, waardoor ze in de halve finales van de World Padel Tour Meester van Buenos Aires.

Het is een nieuwe finale die wacht op de geplaatste nr. 3 Arturo Coello en Fernando Belasteguin, na een overwinning in twee sets tegen Di Nenno / Nieto,  beulen gisteren van Sanyo / Tapia.

Het begin van de wedstrijd was vreemd, met maar liefst vier pauzes uit de eerste zes games. Maar elk team had twee keer de opslag van de tegenstander gestolen en geen van hen slaagde erin de hole te maken. Obers maakten zich pas weer zorgen om 5-5. Maar in the money time stond Nieto met een achterstand van 0/40 en gaf hij zijn deelname op. Coello voltooide vervolgens de set 7/5 bij de eerste gelegenheid, in 58 minuten spelen.

Het begin van de tweede set leek in evenwicht te komen, maar op de 5ee spel, was het de beurt aan Di Nenno om zijn service te verliezen. En dit keer hebben Belasteguin en Coello alle bouten vastgedraaid om hun tegenstanders niet terug te laten komen om te scoren. Het was Belasteguin die, zonder te beven, de laatste hoop van het jonge Spaans-Argentijnse paar ruïneerde, na 1u48 van een gecontroleerd gevecht.

Eindscore: 7/5 6/4.

Coello en Bela zullen in de finale het paar vinden dat als winnaars van de andere helft naar voren zal komen, tegenover Galan / Lebron tegenover Chingotto / Tello.

Na 40 jaar tennis valt Jérôme in de pot van padel in 2018. Sindsdien denkt hij er elke ochtend aan tijdens het scheren ... maar scheert nooit pala in de hand! Journalist in de Elzas, hij heeft geen andere ambitie dan zijn passie met u te delen, of u nu Frans, Italiaans, Spaans of Engels spreekt.