Yoan Huget, van Team Blauw Laura Clergue vertelde ons zijn eerste indrukken van de All Star Remontada Padel.

“Robert Pirès stelde mij voor padel"

“We hebben de kans om een ​​geweldige ervaring te beleven door te spelen padel onderaan de Eiffeltoren. Het is een oppervlak dat we niet gewend zijn te beheersen, het is een beetje moeilijk om je op de grond aan te passen. De eerste wedstrijd was goed, maar in de komende vier wedstrijden zullen we sterker terugkomen.”

'Ik heb de padel met Robert Pirès, enkele jaren geleden. Ik dacht dat ik hem wat sneller zou inhalen, omdat hij wat ouder begint te worden, maar ik heb nog wel wat ruimte voor verbetering.”

"De padel stelt ons in staat geweldige momenten te beleven, behalve wanneer we verliezen”

"De padel is een moment waarop we ons tussen voormalige atleten bevinden, zoals Thierry Omeyer et Florent Sinama-Pongolle. We delen een leuke tijd met een beetje competitie: alles komt samen om een ​​geweldige tijd te hebben, behalve als we verliezen!”

“We vinden het leuk om samen te komen en plezier te maken, omdat we in hart en nieren concurrenten zijn, we willen winnen!”

Laura Clergue, een ervaren kapitein

“Ze heeft ons veel begeleiding en goed advies gegeven. Het is een genoegen om hem aan onze zijde te hebben en we hopen hem in toekomstige wedstrijden te eren."

Lea Deutsch

Gepassioneerd over Padel sinds 2018 met talloze ervaringen op het gebied van communicatie en contentcreatie, wil ik mijn passie met u delen via mijn geschriften.