Een eerste P100 Padel-Succesvolle fauteuil in Blois

Als voorbereiding op een paratenniswedstrijd in Blois vond de 1e editie van het toernooi plaats padel-fauteuil op de hellingen Loire-vallei Padel.

Deze wedstrijd werd georganiseerd door het Ligue Centre Val de Loire en door CD 41 zes paar die om de trofee streden door elk 3 tot 4 wedstrijden te spelen. Een P100 geprezen door diverse Franse top 10!

In de finale speelden de twee geplaatste teams, bestaande uit 4 spelers gerangschikt in de Franse top 10, stonden tegenover elkaar in een zeer spannende wedstrijd, die eindigde met de kleinste gaten (10/8 in de super tie-break).

Kevin Piette, geassocieerd met Sébastien Husser-Walther, won deze eerste Blésois-titel door te verslaan Laurent Giammartini et François Heyraud. Eindscore: 6/2 4/6 10/8.

De rest van het circuit padel-fauteuil staat gepland voor de maand mei, ter voorbereiding eerste Franse kampioenschappen padel-fauteuil !