Een groot 1e jaar van Henri Leconte Padel Tour 2016!

De 1e editie van Henri Leconte Padel Tour 2016 eindigde in het weekend van 15-16 oktober in Tennis Padel Reichstett Club, plaats waar de nationale finale van de HLPTour werd gehouden.

De HLPTour 2016 in cijfers is: 3 etappes (Reichstett, Mont-de-Marsan, Avignon), 1 finale (Reichstett), 150 teams ingeschreven voor de etappes waaronder 25 paren voor de finale:

• Reichstett: totaal succes. De etappe van 3-4 september zette het circuit van Henri Leconte perfect in. De HLPTour bracht 40 paren samen voor 2 banen van padel ! Zeker het grootste toernooi in de regio. Ondanks de regen werden de laatste wedstrijden in het weekend gespeeld.
  • Mont-de-Marsan: Het is de nieuwe HLP-club sinds eind juni. Een verpletterende start met 30 teams aan de start tijdens de etappe van 17-18 september. Het kleine extraatje: uitzonderlijk weer in een uitzonderlijke omgeving.
  • Avignon: De club uit Avignon, getekend door Henry Leconte, heeft op 8 oktober ook zijn HLPTour-podium aangeboden. De padel begint door te breken in de regio. De etappe liet het goed zien.

Lors de la 1leeftijden editie van de slotfase bij TC Reichstett: 4 categorieën (herenster, damesster, gemiddeld niveau, gemengde ster), 4 winnende teams + een speciale prijs.

Geweldige zon en levering van prijzen door Henri Leconte die het hele weekend kwam.

Laureaten Henri Leconte Padel Rondleiding 2016:

• Mannenster: Alexis Koessty / Sacha Brandon Merzetti
  • Ladies Star: Alexandra Feist / Joanna Tomera
  • Gemiddeld niveau: Alexandre Lorentz / Sandro Simeoni
  • Gemengde ster: Joanna Tomera / Corentin Biron

Speciale prijs: Jonathan Gomez die 7 wedstrijden per dag speelde, de gemengde finale en de sterfinale. Hij zal moeten opgeven na krampen en meer dan 4 uur inspanning op de padel.