Na het feliciteren van Arturo Coello en Agustin Tapia voor hun ongelooflijke niveau in de halve finale van de WPT Paraguay Open. wenste Alex Ruiz formaliseren hun scheiding met zijn vriend en nu ex-partner Momo Gonzalez.

“Vandaag is geen goede dag… Momo en ik speelden ons laatste toernooi samen.

Momo, ik wil je bedanken dat je een jaar geleden met me wilde spelen. Mijn hele leven zal ik me deze geweldige week bij de Marbella Master herinneren.

Ik heb je gekend als vriend en nu ken ik je ook als partner en de realiteit is dat ik erg van dit team heb genoten.

Ik heb tranen in mijn ogen terwijl ik dit schrijf en het is een teken dat we iets heel goeds hebben gecreëerd.

Momacho, ik wens je het beste in je nieuwe fase, ik weet zeker dat het heel goed zal gaan en je hebt een lange toekomst in de padel. '

De resultaten leken echter positief en het is waar dat deze scheiding zeker het resultaat is van een domino-effect met het einde van de Paquito / Tello-associatie.

Franck Binisti

Franck Binisti ontdekt de padel in de Club des Pyramides in 2009 in de regio Parijs. Sinds padel maakt deel uit van zijn leven. Je ziet hem vaak op tournee door Frankrijk om de grote evenementen van te verslaan padel français.