Sterke reeks van Alexis Salles en Benjamin Tison die het Franse team motiveren Padel voor de finale van de Europese kampioenschappen tegen de Italianen.

Alexis Salles: “Het moet een geweldige overwinning zijn voor alle negen en dat zal ons naar de finale brengen en deze titel behalen. Dit is de week waarvoor we hier zijn en ik heb vertrouwen in je. Oké jongens? »

Benjamin Tison: “Eén ding weet je: ik walg ervan dat ik niet kon spelen en dat ik heel verdrietig was. Daar ben ik erg blij omdat ik weet dat jij het werk zult doen en dat we morgen een uitzonderlijk moment zullen beleven, met of zonder mij, het maakt niet uit, dat is het probleem niet. We moeten onszelf deze kans geven om in een finale te kunnen spelen. Iedereen droomt ervan om tegen Italië te spelen, het is hier uitzonderlijk. Doe het werk, wees serieus, de wedstrijden zijn moeilijk omdat we weten dat we favoriet zijn. Maar dat is waar we samen in vorm moeten zijn en echt, we geven alles om morgen deze kans te krijgen. Ik reken op je. »

Voor Frankrijk!

Leonard Bassi

Ik ben de Managing Editor en Internet Communication Manager van Padel Magazine. Raak alles aan, de padel is een sport die me heel snel aantrok. Ik ben duidelijk ondergedompeld Padel Magazine. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u specifieke onderwerpen wilt bespreken. De site is van jou!