Het was de verrassing dit weekend: Alix Collombon en Lorena Rufo zijn uit elkaar et zullen niet samen spelen op de Premier Padel dit seizoen. Deze informatie is daarom des te verrassenderAlix Collombon had tijdens de N1 2023 interclubs opgeleverd wil het avontuur voortzetten met de jonge Spaanse speler.

We vroegen de Lyonnaise naar deze scheiding. Evenals bovenop de identiteit van zijn toekomstige partnere.

Een beslissing van de Spanjaard

"Het is niet mijn beslissing, was het Lorena die besloot onze vereniging te beëindigen. Eerlijk gezegd ik ook gevraagde vraag aan het einde van het seizoen. Zelfs als mijn basisidee dat zou zijn geef ons de tijd et verbeteren wat aan het einde van het seizoen niet werkte.

Haar beslissing, Ik respecteer haar volledig. Ik heb geen probleem met haar, het maakt deel uit van de padel. '

Overtuigend begin en desillusies

“Onze vereniging had in Roland heel goed gefunctioneerd. Het beloofde heel goede dingen en dat is waar we op hoopten. Daarna werd het ingewikkelder, we hadden remises die niet gemakkelijk waren om eerlijk te zijn.

alix collombon lorena rufo 8e

We verloren een paar wedstrijden, we verloren het vertrouwen. Het was daarna moeilijk om onze beste versie van het team te geven. Het is alsof we er niet in zijn geslaagd de mayonaise te vinden die Roland zo goed heeft bevallen.”

De toekomstige partner al bekend?

"Ik weet al met wie ik dit seizoen ga spelen en ik zal het binnenkort bekend maken. Waarschijnlijk de komende dagen zelfs.

Mijn nieuwe partner, wat ik al over haar kan zeggen is dat ze een groot grijnsde en grote lichaamsbouw. Ze is een speler met wie Ik kan heel goed met elkaar overweg al een tijdje Ik ben opgewonden om te beginnen deze vereniging!"

Een nieuwe speler met een grote grijns en een groot lichaamsbouw? Kunnen we ons een associatie voorstellen met Marta Barrera of Carmen Goenaga? Alix vertelt ons dat we zullen moeten wachten. Maar heb je een voorspelling over de toekomstige partner van Alix Collombon?

Gwenaelle Souyri

Het was zijn broer die hem op een dag vertelde hem te vergezellen op een circuit. padelSindsdien heeft Gwenaëlle de rechtbank nooit meer verlaten. Behalve als het gaat om het gaan kijken naar de uitzending van Padel MagazineVan World Padel Tour… of Premier Padel…of de Franse kampioenschappen. Kortom, ze is een fan van deze sport.