Het is tijd voor de ronde van XNUMX eerste Open du World Padel Tour georganiseerd in Frankrijk en natuurlijk is het de gelegenheid om te praten met de Franse nummer 1 die in de middag zijn debuut maakt.

Na zijn partner Jessica Castello, het is de beurt aan Alix Collombon om de microfoon te pakken Padel Magazine en om ons zijn indrukken te geven voordat hij Mesa/Jensen onder ogen ziet.

“Meer druk dan normaal”

“Ik voel me goed, ik wil dit echt spelen World Padel Tour in Frankrijk voor familie, vrienden in deze prachtige stad Toulouse. Ik heb wat meer druk dan normaal omdat ik het goed wil doen en ik denk dat het nog steeds iets positiefs is.

We weten dat we een zeer moeilijke wedstrijd moeten spelen, dus we hebben niet veel te verliezen. Het idee is natuurlijk om een ​​grote wedstrijd te spelen om morgen in de ronde van XNUMX te spelen”

“Jensen – Mesa, een slechte herinnering”

"Ik heb net een sessie gehad met mijn mental coach dus het gaat zeker beter dan vanmorgen. Positief denken en het accepteren van een nederlaag staan ​​voorop. Je moet de situatie accepteren, jezelf vertellen dat er van alles kan gebeuren, maar altijd alles geven op de baan. Ik reken op het publiek, maar ik zou zelfs zeggen dat mijn partner nog meer rekent op het Franse publiek (lacht).

Begin dit jaar speelden we al tegen Jensen/Mesa. Het is een slechte herinnering (lacht) omdat we heel slecht speelden, dus we kunnen tegen onszelf zeggen dat we het vandaag alleen maar beter kunnen doen. Het is een erg ingewikkeld paar om te spelen en erg fit op dit moment. Ze zijn in een staat van maximaal vertrouwen na hun resultaten van de laatste tijd. We weten dat ze goed zullen spelen, nu is het aan ons om de sleutels te vinden om ze te hinderen en erin te slagen ze te counteren.

De laatste keer dat we veel fouten maakten, hielden we de rally's niet. Het was een vrije dag. Het idee zou zijn om de punten blijvend te maken, kijken hoe ze daarop reageren. Met Jess als we op onze goede dag zijn, weten we dat we veel paren kunnen irriteren'.

Sébastien Carrasco

Fan van padel en van Spaanse oorsprong, de padel stroomt door mijn aderen. Heel blij om mijn passie met u te delen via de wereldreferentie van padel : Padel Magazine.