Amélie Detriviere, speler van het team Totaal Padel onthult zijn ambities voor het komende seizoen.

Een seizoen 2024 naast Mélissa Martin

“Aan het begin van het jaar was mijn aantal toernooien vrij beperkt. Ik concentreer me op het organiseren van mijn schema, zodat ik dagelijks kan spelen en naar Spanje kan reizen om te trainen. Dit seizoen word ik geassocieerd met Mélissa Martin. We zijn al samen ingeschreven voor de Franse kampioenschappen en we zijn van plan om deel te nemen aan de FIP-toernooien en aan de belangrijkste P2000's in Frankrijk.”

Speel meer

“Mijn belangrijkste doel is om mijn praktijk te intensiveren padel. Ik moet blijven werken aan mijn verdediging en de tactische aspecten van het spel, het is essentieel voor mijn ontwikkeling. Dit jaar staan ​​er een aantal mooie deadlines op het programma. Het begint met het WK Senioren+, waar ik aanvoerder en speler zal zijn. Ik heb ook de ambitie om in het “normale” Franse team te zitten en deel te nemen aan de twee deadlines van 2024: de Europese kampioenschappen eind juli en tenslotte de Wereldkampioenschappen aan het einde van het jaar.

Ranking is op dit moment niet mijn prioriteit. Omdat ik niet aan genoeg toernooien in Frankrijk zal deelnemen om net als vorig jaar de top 10 te claimen, concentreer ik me daar niet op. Ik ben van plan minder dan P1000 te verdienen, dus de ranking staat op de tweede plaats.”

Een samenwerking met Totaal Padel om te blijven evolueren

“Ik werd aangetrokken door de ernst van Total Padel, een bedrijf waar echt in wordt geïnvesteerd padel en dat wordt ondersteund door Tennis Warehouse, die de sector zeer goed kent. Het team is geweldig en wil graag langdurige partnerschappen opbouwen. Onze waarden zijn in perfecte harmonie, wat mijn beslissing enorm heeft gemotiveerd.”

Dorian Massy

Nieuwe volger van padelIk ben gefascineerd door deze dynamische sport die strategie en behendigheid combineert. Ik vind in de padel een nieuwe passie om te ontdekken en met u te delen Padel Magazine.