Benoit Assadi Hillmann, influencer uit Toulouse en grote winnaar van Koh-Lanta in 2016, was uitgenodigd tijdens de Cupra Final Masters Padel-Point Tour in 4PADEL Toulouse Colomiers.

Zijn ontdekking van padel

'Ik heb de padel met vrienden terwijl je video's op internet bekijkt en ook dankzij de opwinding van Toulouse, dat profiteert van de nabijheid van Spanje. Door te voetballen ontdekten we de padel en we vonden het meteen geweldig.”

"De padel, het is een hobby”

“Mijn praktijk van padel het is met vrienden in het weekend en overdag als we wat tijd hebben. DE padel het is een leukere sport omdat we het met 4 personen delen. In tegenstelling tot tennis kan iedereen snel spelen en plezier hebben, we hebben meer plezier en we hebben een leuke tijd, dus ik speel het liefst tennis. padel.

Mijn 4-jarige zoon speelt al tennis en tennislessen padel beginnen vanaf 6 jaar, vanaf de kindertijd kunnen we ze kennis laten maken met deze sport. We zullen hem inschrijven op de school van padel zodat hij deze sport kan ontdekken.”

“Ik ben een heel slechte speler, ik haat verliezen”

Le padel Het zal voor mij nog steeds leuk zijn, omdat ik een heel slechte speler ben en ik denk dat het geen sport is voor slechte spelers. Je moet heel kalm blijven, je moet heel zen zijn. Ik denk dat wedstrijden slecht zijn voor mijn gezondheid! Nu ben ik een vader, ik moet een voorbeeld stellen, heel kalm zijn, dus in mijn vrije tijd is het heel goed.

Lea Deutsch

Gepassioneerd over Padel sinds 2018 met talloze ervaringen op het gebied van communicatie en contentcreatie, wil ik mijn passie met u delen via mijn geschriften.