Christian Collange verlaat de beroemde tennis- en padelclub van Beausoleil: Tennis Padel Zon. Hij kijkt terug op zijn avontuur in zijn club, zijn samenwerking met Fabrice Pastor, maar ook zijn projecten. Omdat nee, Christian Collange neemt geen afscheid van ons, en dat is heel goed!

[box type = ”info”] Christian Collange:

  • Bac + 5 in MARKETING van het diploma hoger onderwijs (voorheen BE2) in tennis
  • Beker speler DAVIS voor MONACO
  • Sinds enkele jaren gekozen voor de TENNIS AND PADEL stuurgroep van de AZUR competitie [/ box]

Wat is uw geschiedenis met tennis Padel Zon?

Ik nam de TENNIS CLUB DE BEAUSOLEIL, 10 jaar geleden, in 2007. De club had toen geen 50-licentie meer en geen sport- of federale activiteiten meer.

In een paar jaar tijd is de club uitgegroeid tot bijna 600 met een licentie voor jongeren en volwassenen. We hebben ook een tennisschool, junior club, het jeugd- en volwassencompetitieteam gelanceerd, evenals vele FFT-activiteiten: open toernooien, pre-nationale jeugdtoernooien, teamcompetities, en niet te vergeten een schoolactiviteit die voor mij essentieel is in lijn met de GEMEENTE VAN BEAUSOLEIL, met wie ik uitstekende rapporten had in mijn hele management.

Ik introduceerde het einde PADEL 2013. Wij waren de eersten in onze omgeving. Al snel realiseerde ik me de enorme troeven van deze nieuwe sport, de speelse en vriendelijke kant was unaniem zeer snel en we waren de eerste in Frankrijk die een toernooi OPEN DE PADEL FFT organiseerden (onder de jurisdictie van de FFT).

De korte 2 die laat 2013 is opgezet, heeft "klein" gemaakt omdat de club vandaag met behulp van FABRICE PASTOR 5-land heeft, inclusief 1 single en 2 semi-bedekt.

Een pagina omslaan?

Ik verlaat de club vandaag, zeker om persoonlijke redenen, maar ook omdat ik sinds 10 jaar veel heb geïnvesteerd met bijna 7 / 7 de hele tijd. We hadden bijna 2 jaar werk waar het toch nodig was om een ​​deel van de club in activiteit te houden en "midden in het werk" te proberen de best mogelijke klanten te verwelkomen. Het was niet gemakkelijk, behoorlijk stressvol en vermoeiend voor mij. Maar het resultaat is er en de club is een must geworden in zijn nieuwe voorzieningen.

Dus verlaat ik de club en geef ik de totale activiteit aan FABRICE PASTOR en zijn team, maar ik ben erg trots op het werk dat sinds deze 10-jaren is volbracht en ik kon me realiseren met de vele getuigenissen die de afgelopen dagen zijn ontvangen .

Ik wil mijn aanwezige team al enkele jaren bedanken, evenals de MAIRIE DE BEAUSOLEIL.

Je blijft in deze omgeving ...

Natuurlijk blijf ik dicht bij mijn passies: TENNIS EN PADEL. Ik heb een activiteit binnen het departementale comité, een SUN SPORTS EVENTS-bedrijf dat merken beheert en distribueert in FRANKRIJK zoals BULLPADEL. We zijn bezig ze op het grondgebied te vestigen met toernooiorganisatieprojecten, zonder de intercompany-uitdagingen van Monaco en Padel te vergeten die ik sinds 15 jaar organiseer ... En vol ideeën voor de ontwikkeling van de padel in FRANKRIJK ?

Heeft u een project in focus?

Ik heb al veel activiteiten. Voorlopig geen clubprojecten ... voorlopig. Om later te zien. Maar inderdaad, er zijn veel gebieden om te ontwikkelen.

Interview door Franck Binisti

Franck Binisti

Franck Binisti ontdekt het padel bij de Pyramid Club in 2009 in de regio Parijs. Sindsdien maakt Padel deel uit van zijn leven. Je ziet hem vaak door Frankrijk reizen door de grote Franse paddle-evenementen te dekken.