Het is officieel, ook al was het geen geheim meer omdat de twee spelers al afzonderlijk op reis waren naar internationale evenementen, voor Dorian de Meyer en Thomas Vanbauce eindigt het avontuur samen.

In een post op Instagram deelde Dorian zijn gevoelens over deze scheiding met zijn woorden:

“Sommige publicaties zijn makkelijker te maken dan andere. Vanavond is het heel moeilijk omdat ik het einde van mijn verloving met Thomas Vanbauce aankondig, na zeven jaar samenwerking. Het is voor mij onmogelijk om alles wat we de afgelopen jaren hebben meegemaakt, meegemaakt en geleerd precies te beschrijven, omdat de emoties zo intens zijn. Ik heb vooral veel moeite met het vinden van de juiste woorden. Beginnend als vrienden die op zoek zijn naar een activiteit om samen leuke tijden te delen en eindigend als partners in een professioneel project, denk ik dat het ingewikkeld is om je voor te stellen wat dat betekent. Ook al zijn we er waarschijnlijk niet in geslaagd om het maximale uit ons team te halen, toch wil ik zeggen dat ik samen met jou een aantal geweldige jaren heb meegemaakt, waardoor ik als mens enorm ben gegroeid in alle aspecten van het leven. De weg was erg moeilijk en dat is precies de reden waarom ik nu enorm trots ben op wat we samen hebben opgebouwd. Ik zal hem nooit vergeten.

Ik wil graag iedereen bedanken die ons pad kruiste en in ons geloofde. De reis was ongelooflijk. We hebben veel van onze doelstellingen bereikt, en deze zijn jaar na jaar blijven stijgen.

Ik stuur uiteraard een speciaal bericht naar de Grote PadelHet is dankzij jou dat ons team in 2017 is geboren, het verhaal is gewoonweg schitterend.

Ook een speciaal bericht aan JT Peyrou, de relatie die we als trio hebben opgebouwd was heel sterk en de gedeelde sportmomenten waren magisch bij jullie. Hoe meer herinneringen teruggaan, hoe sterker de emoties.

Ik wens je veel succes Thomas Vanbauce, je weet hoe overtuigd ik ben dat het je gaat lukken.

Wat mij betreft ken ik de rest van mijn projecten nog niet, omdat de verandering voor mij complex is. Ik heb vanavond al moeite om op 'publiceren' te drukken, dus daar stop ik mee.

Franck Binisti

Franck Binisti ontdekt de padel in de Club des Pyramides in 2009 in de regio Parijs. Sinds padel maakt deel uit van zijn leven. Je ziet hem vaak op tournee door Frankrijk om de grote evenementen van te verslaan padel français.