Cyril Hanouna vertelt over zijn begin bij padel avec Johan Bergeron, zijn liefde voor competitie en stuurt een berichtje naar HEAD...

Bergeron / Hanouna at Head Padel Open...

Johan Bergeron: We weten niet eens hoe we daar zijn gekomen. We speelden 3 jaar geleden samen in Mougin. Cyril was net begonnen.

Cyril Hanouna: Het was mijn eerste toernooi padel.

JB: Dus voor de laatste fasen van de Head Padel Open, Ik kreeg het aanbod om met Cyril te spelen en ik weet niet wie erachter heeft gewerkt om het mogelijk te maken. En toen gingen de dingen heel natuurlijk.

CH: En sindsdien hebben we elkaar niet meer verlaten. We zijn al 8 dagen de hele tijd samen. We slapen samen, we eten samen... Ik ben bij Johan weggehaald.

de angel van padel

JB: Je moet weten dat hij echt kwaad is padel. We hadden een gesprek in de auto dat me versteld deed staan. Hij vertelde me over de jongens in de Franse top 20.

CH: Ik ken de ranglijst van padel Frans uit het hoofd. Sinds 3 jaar ben ik gestoken, ik ben grondig. Ik stop niet, want er is nog veel ruimte voor verbetering.

“Een geweldige concurrent”

JB: Ik denk dat hij een geweldige concurrent is. Wat hij ook doet voor de kost, wanneer hij op het veld staat padel, hij wil winnen. Ik denk dat hij liever slecht speelt en wint dan goed speelt en verliest.

CH: Ja dat is zeker. Na slecht te hebben gespeeld... in ieder geval, speel ik altijd slecht, of ik nu verlies of win. (lachen). Maar hier voel ik dat we slecht gaan spelen, maar dat we gaan winnen.

JB: Zolang we winnen, is het goed!

CH: We komen voor het resultaat, maar ook voor de sfeer. Ik vind alle vrienden van de padel, het is grappig, het duurt niet het hoofd. Het is alles waar ik van hou. Ik wacht op het racket in mijn naam bij Head. (lacht)

Franck Binisti

Franck Binisti ontdekt de padel in de Club des Pyramides in 2009 in de regio Parijs. Sinds padel maakt deel uit van zijn leven. Je ziet hem vaak op tournee door Frankrijk om de grote evenementen van te verslaan padel français.