Jérôme Inzerillo kijkt terug op zijn nederlaag tegen Teo Zapata en Miguel Semmler tijdens de wedstrijd Franse interclubkampioenschappen 2024 en onthult haar ambities voor 2024.

Keer terug naar de verloren wedstrijd tegen Semmler / Zapata

“We hadden een heel goede wedstrijd en ik ben uiteraard een beetje teleurgesteld over het einde, maar eerlijk gezegd hadden we twee grote eerste sets. Daarna ontspanden we ons op de belangrijke momenten. Ik wijs er ook op dat we ook tegen twee grote spelers speelden, Teo Zapata en Miguel Semmler.

Wat betreft de beslissende momenten, de twee pauzes die we nemen, die nemen we vrij gemakkelijk, we hebben niet de indruk ze echt te spelen. Daarna kwamen we twee keer terug en toen hadden Teo en Miguel een hele goede tie-break, het was voor ons moeilijk om fysiek terug te komen.”

Doelstellingen en partners voor 2024

“Na een intensief voorseizoen voel ik me klaar om de uitdagingen aan te gaan die mij te wachten staan. Mijn doelen ? Sluit je weer aan bij het Franse team padel en om elke keer goed te presteren in alle wedstrijden. De kwestie van de rangschikking speelt uiteraard in mijn hoofd, maar ik kies ervoor om daar niet mijn enige zorg van te maken. Ik probeer de wedstrijden achter elkaar te spelen en vooral plezier te hebben. 

Voor beide toernooien Premier Padel , Ik speel samen met Jose Roman Sanchis, een Spaanse speler. Voor de Franse kampioenschappen zal ik samenwerken met Manu Vives. En dan zullen we eens kijken naar de P2000's...'

Bekijk het interview hieronder volledig:

Dorian Massy

Nieuwe volger van padelIk ben gefascineerd door deze dynamische sport die strategie en behendigheid combineert. Ik vind in de padel een nieuwe passie om te ontdekken en met u te delen Padel Magazine.