Ondanks de overwinning had Juan Lebron het gisteren moeilijk tijdens de ronde van XNUMX van de Premier Padel Madrid P1 tegen Jorge Ruiz en Javi Martinez. de Andalusiër, in tranen tijdens het interview na de wedstrijd, gaf toe dat hij een gecompliceerde periode doormaakte.

En dat was goed te zien tijdens een wisseling van speelhelft, toen zijn coach Mariano Amat hem vroeg om dichter bij het net te komen. De Andalusiër was behoorlijk gefrustreerd door zijn spelniveau en onthulde al zijn ongemak:

"Mariano, het spijt me verdomme, maar ik blijf liever op de bodem, want als ik in de overgang kom, doe ik er geen aan!" Alvorens aan te dringen: “Ik draag er geen! Ik draag er geen! Luister naar me ... ik probeer je niet te straffen, maar het is de verdomde realiteit!

We hopen voor "El Lobo" dat hij deze donderdag weer vertrouwen op de baan zal krijgen en een glimlach zal vinden!

Ter herinnering: Ale en Juan staan ​​helemaal aan het einde van de dag op de centrale tegenover Capra / Sanchez.

Vind het programma van de achtste hieronder:

Xan is een fan van padel. Maar ook rugby! En zijn berichten zijn net zo pittig. Fysieke trainer van meerdere padel, vindt hij atypische posts of behandelt hij actuele onderwerpen. Het geeft je ook enkele tips om je lichaamsbouw voor de padel. Het is duidelijk dat hij zijn aanvallende stijl oplegt zoals op het gebied van padel !