john lebron is erg gelukkig in Parijs. Voor de eerste keer gaat hij naar Roland-Garros om deel te nemen aan het grootste evenement uit zijn carrière en vertelt hij over een mysterieus nieuw project. Exclusief interview met Padel Magazine met de nummer één van de wereld.

Ik hield van TPMP

Lorenzo Lecci López: Hoe worden de spelers hier op Roland-Garros behandeld?

Juan Lebron: "Premier Padel stijgt de gelederen bij elk toernooi. We komen met ons hele technische team en onze familie. Iedereen is verblind. Wij spelers geloven het niet. Het is een gevoel dat ik niet kan beschrijven.”

Lorenzo Lecci López: Een paar weken geleden zagen we je in Touche pas à mon Poste met Hanouna. Heb je het gedaan om je voor te bereiden op je roem in Frankrijk?

Juan Lebron: "Ik zweer het je, nee! Maar ik had niet gedacht dat het zoveel ophef zou maken! Tot Marbella kreeg ik te horen dat ik in TPMP was gezien. Ik werd daar heel goed behandeld. Cyril is een geweldig persoon en ik hield van de show.”

juan lebron parijs eiffeltoren

Een mysterieus project

Lorenzo Lecci López: Vorig jaar vertelde u ons in een interview in Qatar na het WK dat reizen moeilijk te verdragen is. Dit jaar zijn er nog meer reizen. Hoe leef je het?

Juan Lebron: "Het is een heel goede vraag, want op dat moment was mijn hoofd een beetje verzadigd en had ik moeite om mijn emoties te beheersen. Nu ben ik beter, ik voel me rustiger, rustiger op en naast de baan. Ik sta op een keerpunt in mijn leven. Over een paar maanden weet je iets meer, maar het is waar dat ik er veel over praat omdat ik enthousiast ben over dit project. Ik denk dat het voorlopig de goede kant op gaat en ik hoop dat alles goed komt zodat ik weer volop kan genieten. '

Lorenzo Lecci López: Waar heb je het over? ?

Juan Lebron: "Je zult het heel snel weten. Het heeft te maken met de padel. Ik kan je op dit moment niets meer vertellen, maar als je een beetje onderzoekt, zul je vinden. Het is een heel mooi project, waar ik hoofdpijn en slapeloosheid van kreeg. Maar ik besloot om de mensen die weten hoe ze met dit soort dingen om moeten gaan het te laten doen en hen mijn vertrouwen te geven."

Halve finale Lebron Galan Premier padel Italiaanse majoor 2022

Ik ben geen ster

Lorenzo Lecci López: Sanyo Gutierrez en Agustin Tapia zijn er niet, ik zou zeggen dat zij het paar zijn dat andere spelers op dit moment het meest in de problemen brengt. Is het makkelijker om een ​​te winnen Premier Padel of World Padel Tour als ze er niet zijn?

Juan Lebron: "No Ik denk dat alle toernooien moeilijk te winnen zijn en ik ben vanaf de eerste ronde gefocust om elke wedstrijd te winnen. Het feit dat Sanyo en Agus niet deelnemen aan het toernooi betekent niet dat het makkelijker zal zijn, er zijn hele goede spelers en die mogen niet worden onderschat. "

Lorenzo Lecci López: Je bent een beetje een ster geworden padel wereld, je wordt steeds bekender, je wordt overal om foto's gevraagd, in Italië, in Spanje of zelfs hier in Frankrijk. Vind je deze beroemdheid leuk?

Juan Lebron: "Nee absoluut niet, dat ben ik niet. Beroemdheden voor mij zijn acteurs als Brad Pitt (lacht). Ja, ik kan op straat in Madrid om een ​​foto worden gevraagd, maar ik kan overal lopen zonder lastiggevallen te worden, naar een restaurant gaan zonder gestoord te worden. Soms vragen mensen me of ik Juan Lebron ben om een ​​foto te maken, maar ze kennen me niet direct. Ik beschouw mezelf niet als een ster, verre van dat. '

Doorgeven aan de jeugd

Lorenzo Lecci López: Wat wil je doorgeven aan spelende kinderen? padel ?

Juan Lebron: "Geluk, hoop en alleen maar goede dingen. Toen ik klein was en een foto wilde met Bela, Juan Martin Diaz, Gaby Reca of zelfs Mati Diaz, deden ze dat met een goed hart. Nu wil ik dit geluk ook doorgeven omdat zij het verdienen en kinderen het grootste geluk zijn dat we kunnen hebben. '

Uit zijn namen kunnen we zijn Spaanse en Italiaanse afkomst raden. Lorenzo is een meertalige gepassioneerd door sport: journalistiek door roeping en evenementen door aanbidding zijn zijn twee benen. Hij is de internationale heer van Padel Magazine. Je ziet het vaak op de verschillende internationale wedstrijden, maar ook op de grote Franse evenementen. @eyeofpadel op Instagram om zijn beste foto's te zien van padel !