Geïnterviewd door onze collega's van Merk, Juan Lebron keerde met veel emotie terug naar de gebeurtenissen van de afgelopen week, maar ook over zijn toekomst ver van Ale Galan. Fragmenten.

Excuses van Lebron

“Ik wil eerst mijn excuses aanbieden aan Alejandro Galán, aan Jorge Martínez, aan de M3 Academy, aan mijn team, aan Premier Padel, aan de FIP, en natuurlijk aan mijn tegenstanders. Het is een afbeelding die niet gepast is en dat spijt mij zeer. Ik wil de fans van padel…dit mag nooit meer gebeuren. Ik zal proberen hiervan te leren en me op dit gebied te verbeteren. Ik heb mezelf teleurgesteld, ik heb mijn familie teleurgesteld, ik ga door een heel moeilijke tijd…’

Huil woede Lebron Qatar 2024

Galans beslissing

“Toen de wedstrijd afgelopen was, keerden we terug naar Madrid. Op het vliegveld bood ik mijn excuses aan aan Ale en vroeg hem om te praten, maar op dat moment gunden we elkaar een pauze... Ik stelde voor dat we vrijdag zouden praten. Ik wilde me verontschuldigen voor wat er was gebeurd, maar diezelfde dag, in de middag, belde hij me en vertelde me dat hij niet verder met mij wilde. Ik was overrompeld en zeer verrast door het nieuws, maar het is zijn beslissing en die moet gerespecteerd worden.

Ik denk dat we een nieuw einde verdienden, maar zijn beslissing is begrijpelijk (…) Ik weet niet of het eerlijk of oneerlijk is, maar ik moet het accepteren”.

Momo Gonzalez, voor slechts één toernooi?

"IK speelt met Momo in Venezuela omdat de dingen zich zo presenteerden. We waren allebei overrompeld. Hij is een geweldig persoon en een geweldige speler, maar dat betekent niet dat ik in de volgende toernooien met Momo zal spelen. Ik moet kijken met wie ik ga spelen. Het is erg belangrijk om een ​​goede en positieve dynamiek te vinden. Ik wil op zoek naar een ambitieus project.”

Wij begrijpen dan ook dat er naar alle waarschijnlijkheid de komende weken nieuwe veranderingen zullen plaatsvinden!

Xan is een fan van padel. Maar ook rugby! En zijn berichten zijn net zo pittig. Fysieke trainer van meerdere padel, vindt hij atypische posts of behandelt hij actuele onderwerpen. Het geeft je ook enkele tips om je lichaamsbouw voor de padel. Het is duidelijk dat hij zijn aanvallende stijl oplegt zoals op het gebied van padel !