Dit is misschien wel de eerste keer dat er zoveel over een t-shirt wordt gesproken. Zoals je weet, trok Juan Lebron na de overwinning van het Lebron / Galan-paar tegen Garrido / Yanguas in Acapulco zijn T-shirt uit en zwaaide ermee voor zijn tegenstanders.

Een gebaar waar veel commentaar op werd gegeven en waar de voornaamste belanghebbende partij mee was uitgelegd in een interview na de wedstrijd. vertaling:

“Ik heb altijd begrepen dat als je wint, je de overwinning kunt vieren zoals je wilt. Verschillende mensen uit hun team zeiden dat ze zich bij mij moesten komen verontschuldigen, maar tot nu toe hebben ze dat niet gedaan. Ik nodig ze uit om het te doen omdat ik mijn excuses heb aangeboden en ik hoop echt dat ze hetzelfde zullen doen, want er is dit jaar een Wereldkampioenschap en we willen dat het team van daaruit verder gaat. 'Vroeger.'

“Je moet altijd controle hebben over alles wat er zowel op als naast de baan gebeurt. Zoals ik al zei, ik vroeg om vergeving en ik bied nogmaals mijn excuses aan voor wat er in Doha is gebeurd.”

Je hebt begrepen dat Juan, die zijn teamgenoot verloor na de botsing in Qatar, nog steeds de schuld geeft aan Javi Garrido en Miguel Yanguas, die hem de hele wedstrijd provoceerden. Tussen deze drie zullen we een verklaring nodig hebben, anders dreigt de sfeer bijzonder te worden in de Spaanse selectie…

Xan is een fan van padel. Maar ook rugby! En zijn berichten zijn net zo pittig. Fysieke trainer van meerdere padel, vindt hij atypische posts of behandelt hij actuele onderwerpen. Het geeft je ook enkele tips om je lichaamsbouw voor de padel. Het is duidelijk dat hij zijn aanvallende stijl oplegt zoals op het gebied van padel !