Sinds een paar maanden Lea Godallier is uit de sporen verdwenen padel en om een ​​goede reden, sinds de Frans nummer 2 ben net moeder geworden.

Vier maanden na het verlaten van de hellingen van padel, de inheemse Tahitiër is van plan weer in dienst te treden. We zullen echter nog een paar maanden moeten wachten voordat we Léa Godallier op de baan zullen vinden. Deze laatste vertelt ons er meer over!

Nieuws sinds de beëindiging ervan

Je doet het goed. Ik ben nog nooit zo voldaan geweest. Dit klinkt misschien stom, maar een kind krijgen is het mooiste dat kan gebeuren. Het gezinsleven gaat heel goed en we hebben snel ons ritme gevonden met Baptiste.

We hebben een schattig kind. Ik hoef niet eens aan geduld en mentaliteit te werken, voorlopig is alles heel gemakkelijk.

Binnenkort een terugkeer?

De operatie "heroveren” is nog niet gelanceerd omdat ik pas tweeënhalve week geleden ben bevallen. Ik heb een keizersnede gehad, dus het duurt even voordat het genezen is. Echter, Ik kijk er enorm naar uit om weer op het veld te staan, hoewel ik eerst een aantal dingen moet doen om dit te kunnen doen terug naar 100%. Vooral fysiek gezien zullen we de zaken op orde moeten hebben.

Ik ga buikspieren doen, zwemmen, fietsen, rennen en dan beetje bij beetje weer op het land komen. Ik hoef me niet te haasten. Ik heb het doel om terug te keren voor de P2 van Bordeaux, thuis, in mijn land, maar Ik ga voor mijn lichaam zorgen.

Enig idee voor een partner voor zijn terugkeer?

Het vinden van een partner is niet alleen ingewikkeld als je een pauze neemt, zelfs als je speelt, het is moeilijk. Wanneer er een verandering plaatsvindt tussen de wereldpremières, ontstaat er onvermijdelijk een “Domino Effect' op de paren erachter.

Ik heb ervoor gekozen om niet naar het moment te zoeken, om te zien wat er gebeurt in de eerste toernooien. En kijk dan ook eens hoe ik me voel. Dus, voordat ik op zoek ga naar een nieuwe partner, Ik ga me op mezelf concentreren de eerste weken.

Een nieuwe associatie met Alix Collombon?

Ik zag dat Alix en Jess [Ginier] samen in een toernooi gaan spelen. Zullen Alix en ik hetzelfde doen? Het is niet onmogelijk dat we weer samen spelen, maar ik denk niet dat het in Bordeaux zal gebeuren. Zij heeft zijn project met Julieta Bidahorria en ik hoop voor haar dat het goed zal gaan en dat deze samenwerking zo lang mogelijk zal duren.

Spelen met een Franse speler maakt geen deel uit van mijn plannen, Ik heb 2/3 ideeën over Spaanse spelers maar niets is in steen gebeiteld. Er zijn zoveel veranderingen, zoveel verrassingen, dat niets vaststaat.

Léa Godallier collombon

Twee spelers met een groot gat op de ranglijst, een mening?

Ik vind het cool dat er een associatie mogelijk is tussen twee mensen die een groot puntenverschil hebben. Het blijven bijzondere gevallen...

Daar speelt Alix met Jess, die weinig ervaring heeft vergeleken met haar. Aan de andere kant weten we dat Julieta nog niet 100% klaar is, dus om te voorkomen dat een toernooi verloren gaat, Ik zou hetzelfde gedaan hebben als Alex. Ik zou iemand hebben gekozen die ik uit mijn hoofd ken en met wie ik heel goed kan opschieten.

Ik denk dat het een goede keuze is, als het een “one shot“. Dus ja, in zekere zin le padel is een sport apart. Dit is de goede kant van padel om een ​​associatie mogelijk te maken tussen twee spelers die zo'n groot puntenverschil hebben: je kunt ervaring opdoen naast een meisje dat er veel van heeft.

De ambities voor 2024

Ambities qua ranking heb ik niet echt. Mijn doel zal echt zijn om naar terug te keren 100% op fysiek niveau en vind een stabiel project met een andere speler. Van daaruit kan ik mezelf een doel stellen.

Ik leg mezelf geen grenzen op. Dit jaar ga ik een half seizoen spelen, dus ik neem mee wat er te nemen valt.

Mijn programma, vanuit Bordeaux, zal bestaan ​​uit het volgen van de klassieke kalender, waaraan ik zal toevoegen enkele FIP's om weer in het ritme te komen, vooral in het begin!

Gwenaelle Souyri

Het was zijn broer die hem op een dag vertelde hem te vergezellen op een circuit. padelSindsdien heeft Gwenaëlle de rechtbank nooit meer verlaten. Behalve als het gaat om het gaan kijken naar de uitzending van Padel MagazineVan World Padel Tour… of Premier Padel…of de Franse kampioenschappen. Kortom, ze is een fan van deze sport.