Sommigen zullen zeggen dat Juan Lebron hierna een slechte verliezer is donverwachte nederlaag in de ronde van XNUMX du Blockchain.com Miami Open 2022… In ieder geval had de Andalusiër harde woorden tegen het publiek in een post op zijn sociale netwerken.

Een gebrek aan respect van de vrienden van de rival

"Allereerst wil ik Garrido en Campa feliciteren met hun uitstekende spel.

Ik wil dat je weet dat wat er vandaag is gebeurd iets is dat niet kan gebeuren als we het professioneel willen: een gebrek aan respect van de vrienden van de rivaal, tot het punt dat zelfs zijn teamgenoot zich verontschuldigde bij mij en mijn partner. Ze moesten respectvol juichen, maar ze bleven dat op dezelfde manier doen.

Ik weet niet hoe ver ze willen gaan met dit alles (de WPT), maar als ze ons op deze manier blijven minachten en niet stoppen, betekent dit dat ze niet voor hun eigen spelers willen zorgen, wat ze al een tijdje doen."

De WPT geeft niets om spelers

"Ik zal niet zwijgen en ik wil het feit aan de kaak stellen dat het jammer is dat een speler die de kans had om dit toernooi met een Wild Card te spelen, naar Galan en mij kwam met een gebrek aan respect voor ons, en dat zal ik niet tolereren. Want als de WPT geen actie onderneemt, zullen we het moeten nemen en ik herhaal, de WPT zorgt niet voor de spelers zoals ze verdienen.

Voordat ze mijn wedstrijd speelden, vertelden ze me dat ze 20 minuten een tentoonstelling op het centre court zouden spelen en dat ze er 50 minuten over deden. De waarheid is dat het toernooi veel te wensen overlaat, want hoe vaak we ook in Miami zijn, we zien het elke dag dronken mensen op de tribunes, muziek uit de VIP-ruimte terwijl we spelen, we moeten ons omkleden in een kleedkamer, ik weet niet eens of je het zelfs een kleedkamer kunt noemen, er is geen ruimte om te veranderen, het is een "soort algeco" , het is iets brutaals wat we ervaren als PROFESSIONELE spelers.

Het is de waarheid, ik zou dingen kunnen blijven zeggen, maar ik weet zeker dat het zo zal blijven, want we zien geen oplossing.

Ondanks dit alles wilde ik alle mensen bedanken die ons tijdens de wedstrijd hebben gesteund en begrepen dat wat er gebeurde niet goed was voor de padel, uit het hart bedankt."

Uit zijn namen kunnen we zijn Spaanse en Italiaanse afkomst raden. Lorenzo is een meertalige gepassioneerd door sport: journalistiek door roeping en evenementen door aanbidding zijn zijn twee benen. Hij is de internationale heer van Padel Magazine. Je ziet het vaak op de verschillende internationale wedstrijden, maar ook op de grote Franse evenementen. @eyeofpadel op Instagram om zijn beste foto's te zien van padel !