Tijdens de Open of Padel Plus, de beroemde Parijse club die onlangs zijn deuren opende met zijn 2 padel indoor werd duidelijk binnengevallen door spelers uit Bois d'Arcy, waardoor een halve finale van 100% werd geboden. Padel Club ”.

Julien Maigret / Benjamin Tison wint P250 van Beauchamp in 2-sets tegen het Gay / Schmitz-paar.

Sébastien Gay is absoluut op de goede plaatsen sinds hij de p100 van won Padel Meer. Het was zeker een toernooi van een lagere categorie, maar het moest gebeuren en vooral om 2 finales op rij te ketenen.

Let op, de zeer nauwe wedstrijd in de kwartfinales van het Mannarino / Rebuffé-paar dat niet ver wegging van een van de favoriete paren van het toernooi: Pommier / A. Maigret. Mannarino / Rebuffé maakte uiteindelijk een buiging van 6/4 4/6 10/6.

Morgan Mannarino kwam dus uit zijn hoed Erwan Rebuffé, een speler die we terug zullen zien op het circuit aangezien hij nog maar aan zijn debuut is in de wereld van padel.

Wat te zeggen over Benjamin Tison? De linkshandige die we de laatste tijd steeds zien. Eerst in Lyon en zijn finale tijdens deze P500 (Padel Lyon Club - Padel centraal Padel), vervolgens op P500 de Clermont (Hpark) en nu op deze P250 de Beauchamp (Padel Meer 95). 3 verschillende partners, 2 overwinningen en een finale. Niet slecht.

Er wordt steeds meer over Scandinavië gesproken. Je kunt nu je tickets voor een dubbele Noord / Zuid-confrontatie blokkeren: