Op 33-jarige leeftijd lanceert Marianne Vandaele, voormalige Franse nummer 3 en 3 keer geselecteerd voor het Franse team, een nieuwe uitdaging: een internationale carrière in de wereld van padel.

Zijn carrière, gekenmerkt door een overgang van tennis naar padel en snelle opkomst in deze sport, is een verhaal van passie, vastberadenheid en aanpassing.

Marianne Vandaele is nu klaar om verder te gaan. Ze vertelt met ons over haar begin en haar ambities voor het seizoen 2024.

Een overstap van tennis naar padel

'Ik heb de padel er is 7 jaar. Daarvoor was ik een tennis speler hartstochtelijk, waar ik natuurlijk naartoe geleid werd padel. Mijn kennismaking met padel werd gedaan tijdens een introductiesessie tijdens mijn opleiding voor de staatstennisdiploma in 2015.

Al snel greep ik de kans om te spelen Toulouse Padel Club (TPC), zodra deze opengaat. Vandaag de dag, licentie Bandol TC, Ik ben trots op mijn reis, nu ik de rang heb bereikt van Frans nummer 3 en geweest zijn drie keer geselecteerd voor het Franse team. '

Barcelona, ​​een persoonlijke zoektocht

Onlangs heb ik de beslissing genomen om dat te doen verhuizen naar Barcelona. Deze beslissing werd niet alleen ingegeven door de wens om steden te veranderen. Het is een persoonlijke zoektocht om te zien hoe ver ik kon gaan in de padel. ik voel dat Ik heb mijn volledige potentieel nog niet bereikt et Ik wil geen spijt hebben.

Deze stap vertegenwoordigt voor mij een spannend avontuur en een kans om op het beste internationale niveau te concurreren.

MARIANNE VANDAELE
Credit StudioGachette

Het combineren van rol bij de FTT en carrière als speler

Jongleren tussen mijn rol bij de Franse Tennisfederatie (FFT) et mijn spelerscarrière is een uitdaging die ik met enthousiasme aanga. Mijn plan is om mijn tijd effectief te beheren, door In de ochtend trainen en in de middag werken.

Ik ben ervan overtuigd dat deze dubbele verantwoordelijkheid mijn ervaring zal verrijken en mij een uniek perspectief zal geven in de wereld van padel.

Projecten en ambities

Ik ben van plan mijn internationale carrière te beginnen door deel te nemen aan de FIP Tour. op 33, Ik zie mijn leeftijd als een pluspunt. Ik ben nog nooit in een betere conditie geweest dan nu. Met de ervaring en volwassenheid die ik heb verworven, Ik voel me klaar om de uitdagingen van het internationale circuit aan te gaan.

ik ben ervan overtuigd dat mijn diepe begrip mijn capaciteiten en mijn speelstijl positioneren mij ideaal voor deze nieuwe fase.

Voor nu Ik heb nog geen partner gekozen voor het internationale seizoen. Ik ben van plan om op verschillende academies in Barcelona te gaan trainen, waar ik andere spelers kan ontmoeten. Ik geloof dat de Lageweten van het ressentipari en verenigbaarheid zijn essentieel om te vormen een sterk en harmonieus team.

Dit seizoen heb ik mezelf tot doel gesteld geef me, Haal het beste uit elk moment en het beste van mezelf geven in elk toernooi. Ik streef ernaar om de hoogst mogelijke ranking te bereiken, waarbij ik de nadruk leg op plezier en persoonlijke prestaties.

Voor dit nieuwe avontuur ben ik bij zoeken naar sponsoren om mijn project te steunen Padel voor 2024 seizoen. Als u geïnteresseerd bent om mijn reis te ondersteunen of meer wilt weten over mijn project, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via e-mail op vandaele.marianne@gmail.com of via mijn sociale mediakanalen.

Dorian Massy

Nieuwe volger van padelIk ben gefascineerd door deze dynamische sport die strategie en behendigheid combineert. Ik vind in de padel een nieuwe passie om te ontdekken en met u te delen Padel Magazine.