Marta ortega stond, enigszins onbewust, in de schijnwerpers met zijn scheiding van Gemma triay, vlak voor de start van het seizoen bekend gemaakt.

Nu de dokter begint een nieuw project met Veronica virseda, een zeer fysieke linkse speler. Marta begint het jaar op een grappige manier, wat haar er niet van weerhoudt wint zijn eerste wedstrijd in Doha met haar nieuwe teamgenoot.

De Spaanse speler kijkt samen met ons terug op de start van het seizoen…

Een bijzondere start van het seizoen

Het seizoen begon niet zoals ik had gewild. maar deze dingen gebeuren. Maar ik laat mijn gevoelens en emoties liever terzijde, want uiteindelijk is het mijn werk.

Tegenwoordig concentreer ik het liefst al mijn sterke punten en gedachten in mijn nieuwe project, omdat dat is wat mij motiveert. Ik denk dat er veel vertrouwen is, dat we geloven in wat we doen: dat is nu het belangrijkste.

De scheiding met Gemma Triay

Op de baan ontbrak dit verlangen geloof in wat we deden, er was een beetje een gebrek aan vertrouwen tussen ons. Dat voelde ik in ieder geval van mijn kant en het is heel moeilijk om op deze manier te spelen.

De geruchten waren niet bepaald prettig om mee te leven. Nu ben ik veel rustiger, ik denk dat we onze tijd samen hebben uitgezeten en dat we nu allebei rustiger zijn.

ik voel mij goedIk onderhield een goede relatie met haar en ook met de coach (Rodrigo Ovide).

Gemma Triay Marta Ortega Riyad P1

Zijn nieuwe associatie met Vero Virseda

We kennen elkaar al heel lang, zowel op als naast de baan. Wij hebben veel vertrouwen in elkaar. We zeggen dingen direct en open tegen elkaar, wat een zeer positief punt is.

Wij zijn twee zeer fysieke spelers, die veel moeten bewegen om actief te blijven en zich goed te voelen. Ik denk dat het een beetje het lot was dat we samen zijn gekomen, omdat we dezelfde explosiviteit hebben.

Tijdens onze eerste wedstrijd er was een beetje druk omdat we het goed wilden doen. Daarna werden de zaken gedeblokkeerd, dus het is goed gevoel.

Het seizoensplan?

Voor nu, aangezien dit ons eerste toernooi is, willen we voelen bien, wij voelen concurrerend. Begin dan beetje bij beetje wedstrijden te winnen.

Maar vandaag is het belangrijkste doel om elkaar op de baan te leren kennen, want we vertrekken een langetermijnproject.

We hebben geen specifiek doel in dit toernooi, behalve zo ver mogelijk gaan.

Marta Ortega en Vero Virseda spelen vanavond opnieuw, in de laatste rotatie van de dag op Tribune 1. Zij zullen zich verzetten tegen Marta Talavan et Nuria Rodriguez voor een wedstrijd die zeer interessant belooft te worden.

Aanstaande dinsdag zijn alle bijeenkomsten live te volgen op de YouTube-pagina van Premier Padel !

Gwenaelle Souyri

Het was zijn broer die hem op een dag vertelde hem te vergezellen op een circuit. padelSindsdien heeft Gwenaëlle de rechtbank nooit meer verlaten. Behalve als het gaat om het gaan kijken naar de uitzending van Padel MagazineVan World Padel Tour… of Premier Padel…of de Franse kampioenschappen. Kortom, ze is een fan van deze sport.