Er is zojuist een veelbelovend duo aangekondigd: Carla Touly/Jessica Ginier. Carla, vers gescheiden van Charlotte Soubrié, deelt met ons haar doelstellingen voor deze nieuwe samenwerking met Jessica.

Twee spelers die elkaar goed kennen

“Ik herinner me nog de eerste keer dat ik Jessica op de baan tegenkwam: het was tijdens de finale van de Lyon Senior Tennis Championships. Omdat we allebei uit dezelfde klasse komen, hebben onze paden elkaar vaak gekruist. Het is ongelooflijk om te bedenken dat we vandaag samen de uitdagingen van dit nieuwe seizoen zullen aangaan. Ik kan niet wachten om te zien wat we kunnen bereiken.”

Een bijzonder seizoen in het vooruitzicht

“Dit seizoen met Jessica spelen, vooral als het mogelijk haar laatste is, is een eer voor mij. Ik wil dit seizoen voor haar onvergetelijk maken. Mijn doel is om hem te helpen unieke emoties te ervaren, om samen herinneringen te creëren die zijn carrière zullen markeren.

Als ze ooit besluit te stoppen, wil ik dat ze dat doet met mooie herinneringen. Natuurlijk hoop ik diep van binnen dat ze er geen afscheid van neemt padel. Mijn persoonlijke uitdaging is om haar te motiveren om door te gaan, haar grenzen te verleggen, ook al zal ze uiteindelijk doen wat haar het beste lijkt.”

De doelstellingen van het seizoen

“Dit seizoen zijn mijn doelstellingen duidelijk. Ik wil deelnemen aan alle mogelijke FIP's om zoveel mogelijk punten te verzamelen en me te kwalificeren voor P1, P2 en Majors. Het is een grote uitdaging, maar ik ben bereid mij er volledig aan te wijden. Jessica wordt op haar beurt gemotiveerd door de wens om de emoties die ze vorig jaar had opnieuw te beleven, vooral op Roland-Garros. Ze heeft alles gewonnen in Frankrijk, dus ze wil grote emoties in het buitenland ervaren.

Gezien haar verantwoordelijkheden als moeder, coach en echtgenote zal Jessica echter niet aan alle toernooien kunnen deelnemen. Voor degenen die ver weg plaatsvinden, zal ik waarschijnlijk met een andere partner spelen, waarschijnlijk een buitenlandse speler. Ik kan in ieder geval niet wachten om te zien hoe ver Jess en ik samen kunnen gaan.”

“Naast de toernooigerelateerde doelen, is mijn belangrijkste doel voor dit jaar om elke dag te blijven verbeteren. Werken met Jessica is voor mij een goede kans, vanwege haar ervaring in padel zal mij helpen mijn vaardigheden te ontwikkelen.

We zijn van plan om in Lyon te trainen voordat we naar Zweden vertrekken om ons spel te verfijnen. Ik zal ook van de gelegenheid gebruik maken om mijn batterijen op te laden met mijn familie en vrienden in Lyon. Jessica staat ook open voor het idee om bij mij te komen trainen in Barcelona, ​​ondanks de uitdagingen die het voor haar met zich meebrengt.”

Dorian Massy

Nieuwe volger van padelIk ben gefascineerd door deze dynamische sport die strategie en behendigheid combineert. Ik vind in de padel een nieuwe passie om te ontdekken en met u te delen Padel Magazine.