De geruchten waren dus waar: Gemma Triay en Marta Ortega gaan uit elkaar In een paar weken. Gemma heeft dat inderdaad gedaan officieel bevestigd het einde van zijn samenwerking met Martita Ortega via een persbericht dat op zijn sociale netwerken werd verspreid.

“Martita en ik besloten na het toernooi in Riyadh uit elkaar te gaan.

Het was geen gemakkelijke beslissing. Deze scheiding is zorgvuldig overwogen en ik geloof dat dit het beste is voor ons beiden. Na negen maanden samen, Ik heb het gevoel dat we in wedstrijden niet het niveau kunnen halen dat we tijdens onze training hebben.

Ik heb het gevoel dat ik Marta niet kan helpen haar beste niveau te bereiken, en omgekeerd. Het is een moeilijke beslissing, maar ik denk dat het de beste is voor onze toekomst.

Martita, heel erg bedankt voor de tijd die we samen hebben doorgebracht en voor het aanvaarden van de uitdaging die ik je heb voorgesteld. Je bent een voorbeeld van professionaliteit, werk en opoffering. Op persoonlijk vlak zal ik mij een buitengewoon persoon herinneren met wie ik vele prachtige momenten heb gedeeld. Ik zal deze magische weken in Rome en Menorca nooit vergeten. Ik wens je al het succes dat je verdient.

Ik wil iedereen bedanken die mijn beslissing begrijpt, maar ook degenen die dat niet doen. Soms gaat het leven over het nemen van beslissingen, hoe moeilijk ze ook zijn.”

Franck Binisti

Franck Binisti ontdekt de padel in de Club des Pyramides in 2009 in de regio Parijs. Sinds padel maakt deel uit van zijn leven. Je ziet hem vaak op tournee door Frankrijk om de grote evenementen van te verslaan padel français.