Plaats voor de halve finale op de P1000 du Tennis Padel Toulon-club. Er wordt momenteel goed gespeeld in Toulouse met de WPT, maar ook in de Var-club. De vijandelijkheden begonnen op vrijdag en we werden getrakteerd op enkele geweldige ontmoetingen met in het bijzonder een prachtige wedstrijd in de 1/8 finale waar het paar Trancart / Lepanse won van Fouquet / Gerson 6/7 7/6 6/3 in een spel van 3 uur.

Vanaf nu plek op het laatste plein, hier is het programma

• Delvienne / Hugounenq VS Moret / Arribage
  • Toppin/Hue VS Guiral/Ferrara
Halve finale Toulon P1000

Blijf in contact, we zullen u gedurende de dag de resultaten geven.

Binnenkort een P1500

Van 7 tot 9 juli Tennis Padel Club Toulonnais ontvangt een P1500 heren. Een nieuwe toernooicategorie opgericht in 2023 door de FFT en gericht op de beste spelers van het land. Er zullen in totaal 8 evenementen zijn op 8 bestemmingen, waaronder een in de Var-club. Een toernooi waar Jerôme Sciarrino, sportdirecteur tennis, erg blij mee was Padel Toulon-club: “We zijn verheugd om het eerste toernooi in de komende P1500-serie te zijn. We willen de FFT bedanken voor het vertrouwen in ons, evenals de stad Toulon en onze nieuwe partner, de belangrijkste partner, de Road Group die geassocieerd is met het merk Cupra.”