Het publiek maakte de reis om de Fransen te steunen deze zondag om 4Padel de Colomiers, in een oververhitte atmosfeer. Weinig klinkend aan het einde van de meest verwachte wedstrijd van de dag, Blanqué / Jurado tegen García / Bautista.

Laurette, 22, uit Toulouse, kwam om te steunen Bastien Blanqué bij de WPT Human Padel Open, vergezeld van drie vriendinnen met wie ze deze zondagochtend meedeed aan een hardloopevenement.

“Ik kwam met mijn vrienden. Ik speel tennis dus de padel interesseert mij ook. Ik ken niet alle spelers, maar ik hou van sport, dus ik ben hier. En toen wisten we dat er een Toulousain was, dus steunden we hem. Ik speel af en toe padel, maar minder vaak dan bij tennis. Vanaf september ga ik het vaker doen, maar ik blijf tennissen. »

Laurette (2e van links) en haar vriendinnen zijn zowel sportfans als zelf sporters.

Jérôme, 46 jaar, Paddle Plus-speler Blagnac al meer dan 15 jaar. “Ik kwam om Bastien te zien spelen, omdat ik getuige was van zijn eerste racketschoten, sinds ik tegen hem en zijn vader speelde tijdens zijn eerste toernooi. Ik ben erg blij om hier te zijn, om deze show te zien, maar ik ben erg teleurgesteld voor Bastien. Het was al bij de start ingewikkeld, maar niet kunnen lobten door gebrek aan plafondhoogte, de ballen niet buiten kunnen bergen... Deze speelomstandigheden waren echt frustrerend. We houden echt van de 4Padel,,Het is heel goed voor ons, maar voor dit niveau is het een beetje jammer. Ik had deze wedstrijd graag in Carcassonne gezien, waar er 11 meter onder het plafond zit.

Jérôme, uit Blagnac, met zijn kinderen Lino en Zoé
jerome arnoux journalist

Na 40 jaar tennis valt Jérôme in de pot van padel in 2018. Sindsdien denkt hij er elke ochtend aan tijdens het scheren ... maar scheert nooit pala in de hand! Journalist in de Elzas, hij heeft geen andere ambitie dan zijn passie met u te delen, of u nu Frans, Italiaans, Spaans of Engels spreekt.