terwijl controverses waren er in overvloed rondom deze interclub N1 2024Wat de aanwezigheid van Spanjaarden in de teams betreft, kan de realiteit heel anders zijn.

Vandaag Peggy Maignien (30e) En Claire Lefebre (100e) kreeg de kans om tegen de nummer 12 van de wereld te spelen, Aranzazu Osoro, waarmee verband werd gehouden Géraldine Sorel (25e). De eindstand is duidelijk: Palavas wint deze eerste wedstrijd, 6 / 2 6 / 0.

Aan het einde van de bijeenkomst, de emotie is aanwezig voor Peggy Maignien die zojuist tegen een van de beste spelers ter wereld heeft gespeeld.

De droom om Aranzazu Osoro te spelen

Met Fiona Ligi, de kapitein van de Mas, is het alweer een tijdje geledenwe dromen ervan dit Palavas-team te ontmoeten omdat het een eer is om tegen zo'n geweldige speler te spelen. Tegen haar spelen is gewoon een enorme kans voor ons, althans voor mij, een speler van padel amateur. Nooit meer in mijn leven zou ik de kans krijgen om nog een keer tegen haar te spelen. Vanochtend waren we super blij om te weten dat we tegen Aranzazu Osoro gingen spelen.

Wij maakten de composities en toevallig stond ik oog in oog met haar. Met mijn partner (Claire Lefebre) waren we in een geweldige stemming en zeiden tegen onszelf: “wij gaan genieten van het moment“. We wilden ons best doen, ook al wisten we dat het ingewikkeld zou worden. Maar, we benaderden de wedstrijd op een zeer positieve manier.

Aranzazu Osoro

Een onvergetelijk spel

Persoonlijk ben ik een grote fan van Zazu. Ik volg haar op sociale media, ik heb haar gezien tijdens haar finale op de Master Final in Barcelona. Je zou kunnen zeggen dat ik dat ben een echte liefhebber van Aranzazu Osoro.

Ik vertelde hem voor de wedstrijd en na de wedstrijd dat ik fan was. Het is waar dat uiteindelijk de emotie overweldigde me volledig omdat ik zo blij was dat ik deze match had gemaakt.

Ik kreeg de gelegenheid om even met hem te praten. Ze is heel vriendelijk, heel benaderbaar, heel menselijk. ik denk dat ze is echt een mooi mens. Het is waanzinnig om de kans te krijgen om tegen haar te spelen.

De Interclub-controverse

Natuurlijk is er de controverse over de komst van veel Spanjaarden in de teams. Ik denk dat de FFT dit volgend jaar zal reguleren. Bij de meisjes is het waar dat er een team is met een Spanjaard en een Argentijn die op heel hoog niveau spelen.

persoonlijk Meer dan dat schokt het mij niet dat er in een team twee buitenlandse spelers zitten. Het maakt ook deel uit van het spel en voor ons, Franse spelers, stelt het ons in staat ons spelniveau te verhogen. het niveauverschil dat er is tussen de beste spelers ter wereld en ons.

Ik weet dat er onder de jongens verschillende teams zijn met 3-4 Spaanse spelers van zeer hoog niveau. Maar voor ons, onder de meisjes, bleef het nog steeds zeer redelijk.

Volgend jaar zullen er dus ongetwijfeld regels zijn, maar als speler moet je dit zijn geweldige momenten om te grijpen.

Voorwedstrijd

We mogen niet vergeten dat alle wedstrijden van Interclub N1 2024 te volgen zijn Padel MagTV !

Gwenaelle Souyri

Het was zijn broer die hem op een dag vertelde hem te vergezellen op een circuit. padelSindsdien heeft Gwenaëlle de rechtbank nooit meer verlaten. Behalve als het gaat om het gaan kijken naar de uitzending van Padel MagazineVan World Padel Tour… of Premier Padel…of de Franse kampioenschappen. Kortom, ze is een fan van deze sport.