De lijst met landbouwers van Padel is lang. Veel bedrijven willen de Franse markt veroveren, wat een groot potentieel vertegenwoordigt voor deze spelers. Tijdens mijn studie heb ik verwezen naar de meeste landconstructies van Padel en ik was in staat om de verdeling van marktaandelen per fabrikant vast te stellen.

De 21-grafiek geeft de marktaandelen van elke speler weer op basis van het aantal clubs waarin de fabrikant shorts heeft gebouwd. Voorbeeld van lezing van grafiek 21: EPS Concept bouwde 13,4% van de clubs Padel bestaande (geen tracks).

De 22-grafiek is gebaseerd op het aantal sporen dat door elke constructor is gebouwd. Voorbeeld van het lezen van grafiek 22: Kaktus Padel 11% van alle bestaande start- en landingsbanen gebouwd Padel.

Ik heb deze twee grafieken gemaakt om het verschil te zien tussen bouwers die met veel clubs werken maar weinig tracks in elk van de clubs bouwen, en anderen die met weinig clubs werken maar grote 5-10-tracks beheren in één klap.

Zoals je kunt zien, heb ik niet naar 21,5% van de nummers kunnen verwijzen. Clubs of bouwers hebben me de informatie niet gegeven. Ik heb een interactieve kaart gemaakt ici. Hiermee kunt u direct zien wie welke track naast u heeft gebouwd. Voor alle clubs met de titel "ONBEKEND" nodig ik hen, evenals fabrikanten, uit me een e-mail te sturen zodat ik de kaart zo snel mogelijk kan bijwerken. Ik zal de volledige studie tegen de zomer bijwerken.

Franck Binisti

Franck Binisti ontdekt het padel bij de Pyramid Club in 2009 in de regio Parijs. Sindsdien maakt Padel deel uit van zijn leven. Je ziet hem vaak door Frankrijk reizen door de grote Franse paddle-evenementen te dekken.