Padel Magazine ontmoet Marcos Vallarino, een van Mantra's partners Padel, de organisator van het evenement de APT op het grootste eiland van de Canarische Eilanden.

Mantra Padel, een gepassioneerde organisator

Padel Magazine : Marcos, kun je jezelf voorstellen?

APT PADEL TOUR TENERIFEMarcos Vallarino :“Ik ben Marcos Vallarino, medeoprichter van Mantra Padel, Ik ben 47 jaar oud. Momenteel wijd ik mij 100% aan de public relations binnen onze clubs, ik ben degene die direct contact onderhoudt met honderden spelers, leveranciers, uitrusting en ik besteed de helft van mijn dagen aan het organiseren van wedstrijden en deze gelijk maken om ze zo evenwichtig mogelijk te maken.”

Padel Magazine : Hoe ben je in het bad gevallen? padel ?

Marcos Vallarino :“Ik begon te spelen nadat ik gefrustreerd was geraakt door mijn tennisservice (lacht). Vandaag vind ik het geweldig padel. Ik ontdekte het meer dan 30 jaar geleden in Argentinië en nadat ik verschillende sporten professioneel had beoefend. Maar het is hier, op Tenerife, dat mijn passie voor padel begonnen. Al snel nadat ik speler was geworden, zag ik dat niet alles goed was en ik concentreerde me op het helpen van spelers om plezier te hebben, niet alleen de techniek maar ook de sportieve houding te verbeteren. Er zijn mensen die voor de wedstrijd komen en anderen die alleen komen om te genieten van een moment en plezier te hebben. Beiden hebben het recht om padel. Dit is ons motto.”

APT PADEL TOUR TENERIFE

“Moge dit project ophouden een droom te zijn en werkelijkheid worden"

Padel Magazine : L 'APT Padel Tour in Tenerife: wat is het verhaal van dit project?

Marcos Vallarino :”90% van degenen die deze sport beoefenen, wat hun ambitie ook is, weet degenen te onderscheiden die echt uitblinken en het verrassend goed doen. Tenerife ligt erg ver van het vasteland en dit benadeelt ons op vele manieren. Door het organiseren van een internationaal evenement willen we het publiek uitnodigen om deze prachtige sport live te aanschouwen. Ik ben een absolute fan van sporttoerisme en kijk met passie naar elk evenement live.”

"Ik moet toegeven dat het bij deze gelegenheid mijn twee partners, Simone Mascioli en Federico Perez, waren die me ertoe aanzetten het te doen. Ze zijn mijn drijvende kracht geweest, net als bij andere gelegenheden, we zijn een team en ze kennen me. We hebben met z'n drieën hard gewerkt om ervoor te zorgen dat dit project geen droom meer is en werkelijkheid wordt."

“Tenerife is belangrijk en ik hou van dit land, we verdienen de kans om te genieten van de padel in zijn puurste vorm. Deze keer gaan we het vieren in Activate Sports, het sporthoofdkwartier van de prestigieuze Baobab Suites 5* luxe hotelketen, van 24 tot 31 juli 2022. APT-leden werden al snel verliefd op de locatie en aarzelden niet. om op ons te wedden voor de realisatie.”

Een unieke setting

Padel Magazine : Hoe verloopt het evenement ter plaatse?

Marcos Vallarino "Voor het voortraject zullen we gebruik maken van de 4 lopende banen plus een centrale baan die we speciaal voor deze gelegenheid hebben gebouwd in de kenmerkende kleuren van de APT, die we een week na het toernooi zullen onderhouden zodat alle liefhebbers van deze sport kunnen genieten van de gevoel van spelen op een professionele baan."

"Als je houdt van wat je doet, geniet je van elk moment van de dag. bij Mantra Padel, we houden van deze sport en we willen dat de speler deze ervaring ervaart tijdens het spelen ervan. Het gaat erom de sport te vieren en te allen tijde beter te maken. We zien je graag op deze editie van de APT Tenerife Open bij Mantra!”

Nicolas Binisti

Nicolas Binisti ontdekte het padel met zijn broer in de Club des Pyramides. Sindsdien is hij een grote fan van deze sport geworden en heeft hij de site mede gecreëerd Padel Magazine einde 2012. Omdat het een lange weg is geweest. Hij woont momenteel in Tenerife.