De nieuwe classificatie van World Padel Tour net uit. Met zijn uitmuntende toernooi in Marbella is Bastien Blanqué de Fransman die de meeste plaatsen won!

Bastien Blanqué oogst hier de vruchten van World Padel Tour Meester van Marbella waarin hij zal hebben bracht drie rondes door. resultaat: 30 gewonnen plaatsen in de WPT-ranglijst voor de Toulousain die nu 152e is. Laura Clergue deed het ook goed geprofiteerd van de drie rondreizen die zijn doorgebracht in Marbella waardoor het de top 60 kan betreden (58). Zijn partner Léa Godallier pakte ook een paar plaatsen en eindigde als 74e.

Fiona Ligi, die dit jaar op de WPT lanceert, komt dankzij haar in de top 150 (146) overwinning in de eerste ronde van preprevias. Een top 150 van waaruit Max Moreau (159) nadert. Voor de anderen, heel weinig veranderingen: Benjamin Tison wint een plaats (127), Alix Collombon verliest twee plaatsen (32), Jérémy Scatena (100) en Johan Bergeron (119) verliezen er één en Mélissa Martin blijft op de 112e plaats plaats.

Bovenaan de ranglijst, Paquito Navarro et Marta Marrero staan ​​nu alleen aan de leiding.

Xan is een fan van padel. Maar ook rugby! En zijn berichten zijn net zo pittig. Fysieke trainer van meerdere padel, vindt hij atypische posts of behandelt hij actuele onderwerpen. Het geeft je ook enkele tips om je lichaamsbouw voor de padel. Het is duidelijk dat hij zijn aanvallende stijl oplegt zoals op het gebied van padel !