Hier is mijn blog: Romain Taupin - Padelonomics. Het doel: je het aantal padels laten kennen door mijn precieze studie rond padel. Maar voordat ik verder ga, wil ik mezelf even voorstellen:
Als bedrijfsschool afgestudeerd in economie en bedrijfscreatie, leerde ik de Padel tijdens een toeristisch uitstapje naar Barcelona begin 2014. Ik vond deze leuke en sociale sport meteen leuk.

Zeer snel gepassioneerd door deze sport, besloot ik eind 2015 mezelf te trainen om te monitoren Padel in Spanje in de academie van Pablo Ayma, een van de grootste coaches van Padel. Sindsdien heb ik veel spelers opgeleid bij een van de grootste clubs in Barcelona.

Ik wilde deze sport helpen ontwikkelen in Frankrijk en begon te studeren en 2016 de markt Padel Frans. Dit bracht me ertoe de eerste economische studie over dit onderwerp te maken om alle spelers in deze sport duidelijker te laten zien. Vanwege mijn economische achtergrond adviseer ik sinds 2016 veel clubs en investeerders bij hun plannen om clubs in Padel.

Over mijn padel-bestand

Deze studie die ik zojuist heb uitgevoerd en die ik gratis verspreid, is bedoeld om tennisclubs, privéclubs, federaties, competities, projectleiders, merken, fabrikanten te helpen een duidelijker beeld te krijgen van de Franse marktcijfers van Padel.

Alles is feitelijk. Alle gegevens zijn beschikbaar op internet. Laat het me weten als er fouten zijn. Ik zal mijn studie graag voltooien.

Omdat ik noch betaald noch gesponsord was, kon ik dit onderzoek zelfstandig uitvoeren

Mijn belangrijkste doel is om mezelf bekend te maken in de wereld van Padel en om mijn ervaring met deze sport te delen die ik graag zou willen zien ontwikkelen in Frankrijk.

Franck Binisti

Franck Binisti ontdekt het padel bij de Pyramid Club in 2009 in de regio Parijs. Sindsdien maakt Padel deel uit van zijn leven. Je ziet hem vaak door Frankrijk reizen door de grote Franse paddle-evenementen te dekken.