Dit weekend vond de tweede etappe plaats van de Betclic Remontada Padel plaatsvinden bij 4Padel Limoges, met opmerkelijke momenten en records in verschillende categorieën.

In de Corpo-categorie maakte één team indruk door 8 van de 9 rotaties op de eerste baan te blijven, waarmee een nieuw record werd gevestigd. Onder de Mucho-deelnemers maakten Nicolas en Enguerran een spectaculaire comeback, beginnend vanaf veld 4 om uiteindelijk hun wedstrijd op veld 1 te winnen.

In de categorie Girl Power werden de eerste finalisten bekend gemaakt, wat een belangrijke mijlpaal in het toernooi betekende. In de TODO-categorie won een vader-zoonduo de wedstrijd en viel op tussen de deelnemers wier meest ongewone verschil 20 tatoeages was.

Bij Old School hadden de finalistenparen allemaal een gezamenlijke leeftijd van meer dan 100 jaar, wat de geest en vaardigheid van de ervaren spelers viert. Het Bombazo-uitdagingsrecord, gesponsord door Babolat, werd deze keer niet verslagen en bleef op 14,8.

Het evenement gaat verder met de volgende fase gepland in Orléans, van 1 tot 4 februari 2024, waar deelnemers de kans krijgen om hun vaardigheden te demonstreren en nieuwe records te vestigen.

Fotocredit: 4Padel / ©het buitenspelbureau