Juan LeBron en Babolat hebben een zeer sterke relatie. Met de release van de nieuw assortiment 2023, vertelt de nummer 1 over zijn relatie met het merk Lyon en zijn relatie met muziek.

Babolat, een familie

john lebron was aan het vertellen Padel Magazine onlangs dat een “heel leuk project, bezorgde [hem] hoofdpijn en slapeloosheid.“Juan Lebron leeft voor de padel en zijn relatie met Babolat is een van de belangrijkste dingen voor hem. Het project van het nieuwe assortiment met het Franse merk liet hem niet meer slapen.

“Ik kwam voor het eerst in contact met de vertegenwoordigers van het merk tijdens de Wereldkampioenschappen in Cascais in 2016, en de samenwerking met hen heeft me echt geholpen om te groeien en aanzienlijk te verbeteren als speler."

"Elke keer dat ik Eric ontmoette Babolat, hij heeft me altijd heel goed behandeld en hij stuurt me altijd steunbetuigingen. Ik heb veel geluk dat ik deel uitmaak van de familie Babolat, en ik ben van plan daar nog lang te blijven“, drukt de nummer 1 van de wereld uit.

Zijn relatie tot muziek

"We hebben een klein perceel op het platteland en soms nodigen we vrienden uit die hele goede flamencozangers zijn, echte artiesten, voor een echt flamencofeest."

Juan Lebron is Andalusiër en flamenco hoort bij het leven in de grootste regio van Spanje. Muziek is erg belangrijk voor de nummer 1 van de wereld, die zegt dat hij zonder muziek niet zo zou kunnen optreden.

“Mijn psycholoog raadt me aan om voor elke wedstrijd naar muziek te luisteren, terwijl ik mijn beste foto's van vorige wedstrijden visualiseer, om me 100% te concentreren en een uitstekende wedstrijd te hebben. Zonder muziek zou het onmogelijk zijn”, legt Juanito uit.

Mijn smaak is heel divers. Zo erg zelfs dat ik je de naam van mijn favoriete artiest niet zou kunnen geven. Maar op dit moment luister ik veel verhalen van ons et Solomun", concludeert hij.

Uit zijn namen kunnen we zijn Spaanse en Italiaanse afkomst raden. Lorenzo is een meertalige gepassioneerd door sport: journalistiek door roeping en evenementen door aanbidding zijn zijn twee benen. Hij is de internationale heer van Padel Magazine. Je ziet het vaak op de verschillende internationale wedstrijden, maar ook op de grote Franse evenementen. @eyeofpadel op Instagram om zijn beste foto's te zien van padel !