Aranzazu Osoro est la 12e speler ter wereldZe staat bekend om haar agressiviteit op het veld en haar onfeilbare vastberadenheid, wat haar de bijnaam opleverde Viking.

Vorige week Argentinië was aanwezig op de Interclubs N1 2024 met het Palavas-team – titel aan het einde van het toernooi. Wij hebben haar kunnen ontmoeten en met haar haar jaartal 2023, haar komst naar de Interclubs en de uitbreiding van de padel wereldwijd !

Een zeer positieve beoordeling voor 2023

Ik had het geluk dat ik het seizoen 2023 heel goed kon afsluiten Jes Castello, we hebben heel goed samen kunnen spelen en elkaar naar de top kunnen dragen. Ik begin dit jaar met Vero Virseda, met veel motivatie en hoop voor het komende seizoen (merk op dat de twee spelers sindsdien alleen samen het Riyadh-toernooi zullen spelen Veronica Virseda besloot de krachten te bundelen met Marta Ortega).

Als we aan een nieuw jaar beginnen, hopen we uiteraard altijd dat we het beter zullen doen dan het vorige. Ik heb dus hoop dat ik dat in 2024 kan doen minstens zo goed dan vorig seizoen.

Interclubs in Frankrijk

Voor mij is het een waar genoegen om bij Interclubs in Frankrijk te spelen. Ik kwam bij Palavas spelen omdat de club gaf mij deze kans. Ik was erg blij om hier te zijn en deze club te kunnen vertegenwoordigen.

We hadden een heel goed team. En hoewel ik voor mijn aankomst nauwelijks een van de spelers kende, denk ik dat we samen een heel goed team vormden. We wilden allemaal het toernooi winnen.

In het veld, Ik probeerde van elk moment te genieten. De spelers met wie ik speelde, kende ik niet en het was voor mij een kans om ze op de baan te leren kennen. Dat wilde ik ook garanderen mijn partner kan genieten van de wedstrijd en dat ze het maximale van zichzelf geeft.

ZAZU OSORO INTERCLUBS

Kom ik volgend jaar terug? ik hoop het. Ik zou heel graag terugkomen om volgend jaar te spelen en ik heb goede hoop dat dat het geval zal zijn!

Zijn aanwezigheid in Frankrijk, de Verenigde Staten…

Uiteindelijk is het padel breidt uit en internationaliseert enorm. Tegenwoordig zijn er bijna overal toernooien. Door deel te nemen kunnen spelers zichzelf bekend maken en promoot de padel vrouwelijk.

Ik denk dat hij dat is belangrijk om hiervan te profiteren omdat het een hele goede kans is.

De relatie met Frankrijk

Het Franse publiek is erg hartelijk. Hij geeft mij altijd het gevoel dat ik thuis ben. Daarom ben ik zo blij dat ik in zo’n ongelooflijk land ben.

Ik hoop dat Frankrijk voor mij net zo succesvol blijft, normaal gesproken zul je mij dit jaar tegenkomen Parijs (Roland Garros) en Bordeaux (voor P2).

OSORO INTERCLUBS 2024
Gwenaelle Souyri

Het was zijn broer die hem op een dag vertelde hem te vergezellen op een circuit. padelSindsdien heeft Gwenaëlle de rechtbank nooit meer verlaten. Behalve als het gaat om het gaan kijken naar de uitzending van Padel MagazineVan World Padel Tour… of Premier Padel…of de Franse kampioenschappen. Kortom, ze is een fan van deze sport.