Voor zijn comeback bood de Tennisclub Amiens Métropole een Padel - P250 dit weekend. En het is het Val / Devos-paar dat het toernooi wint padel.

Het is het Noordse paar Charles Val en Gatien Devos die het toernooi wisten te winnen na een ingewikkelde eerste ronde, waar het paar niet ver van de uitgang en een "eerste" (nederlaag in de eerste ronde) kwam.

In 1 / 4 stond Devos / Val tegenover het team dat iedereen bang maakte: Eric Quillet en Benjamin Kosir.

Overwinning bij de super tie-break van de 3e-set ... Zo ingewikkeld was het "met een wedstrijd op en neer qua speelniveau"Legt Gatien Devos uit.

In de helft verslaat het paar Devos / Val het paar Doumaine / Derouvroy 6 / 4 6 / 1. Een eerste set die had moeten worden gewonnen door Douaine / Derouvroy, maar Val / Devos geeft de draad door.

Uiteindelijk gaat het. 6-2 6-4 tegen Bardoux / Gaba, het lokale team! Een wedstrijd verliep vlot, afgezien van een schrik na 5 gemiste matchpunten en waar het pand terug was van 5/2 naar 5/4 in de 2e. Maar er was nog een lange weg te gaan om terug te keren naar deze finale.

Het is daarom een ​​nieuwe overwinning voor het Devos / Val-paar, nadat de P500 weken geleden in Orleans 2 won.